Leukste lijstje van 2017

Het einde van het jaar nadert en dus is het lijstjestijd. Natuurlijk zou ik een lijstje kunnen maken van de leukste en slechtste films die ik dit jaar heb gezien. Maar net als de voorgaande jaren kies ik ervoor om een ander lijstje te maken en wel die van de fijnste filmmeneren van 2017. 

Bij deze de 10 populairste filmmeneren van het afgelopen jaar. Zijn het dezelfde mannen als vorig jaar of waren anderen dit jaar populairder? Zou er dit jaar misschien ook een filmmevrouw de top 10 zijn ingeslopen? En wie zou er dit jaar op één staan? Check het snel!

10. Matt Czuchry
Deze jongen stond vorig jaar ook in de lijst, maar moet nu toch twee plaatsjes inleveren. Het Gilmore Girls effect lijkt langzaam uit te werken. Toch blijft het een leuke jongen.

9. Dominic Sherwood
De eerste nieuwkomer. Dominic is vooral bekend van Shadowhunters. Is het je al opgevallen dat zijn ogen twee verschillende kleuren hebben?

8. Charlie Hunnam
Zijn rol als King Arthur heeft hem niet helemaal gebracht wat hij gehoopt had, maar toch heeft hij de top tien van fijnste mannen bereikt. Ook leuk toch? Zelf ben ik dit jaar pas aan Sons of Anarchy begonnen en ik moet zeggen dat Charlie me positief verraste. Wat mij betreft dus zeker zijn plaatsje verdient!

7. Matt Bomer
We hebben een staan blijver. Net als vorig jaar staat Matt Bomer op nummer 7 en ik snap wel waarom. Het is en blijft een ontzettend knappe man. Mocht je White Collar nog niet gekeken hebben met hem in de hoofdrol, dan is dat echt een aanrader.

6. Matthew Daddario
De tweede Shadowhunter in de lijst. Het eerste seizoen van de serie was ik geen fan van, maar gelukkig werd het een stuk beter. Kennelijk waren anderen dat met mij eens, want met twee heren in de top tien doe je het toch goed.

5. Charlize Theron
Jawel, dit jaar is er een vrouw doorgedrongen in de top 10. En dan ook meteen op plaats vijf. Dat is toch heel netjes. Het is dan ook niet zomaar een vrouw die Charlize Theron. Haar rol in Mad Max kan hier zomaar aan bijgedragen hebben. Hoe dan ook is het leuk om een dame in de lijst te hebben!

4. David Guintoli
Terug van weggeweest. Vorig jaar haalde hij de lijst niet maar in 2015 stond hij ook al in de lijst en toen op nummer vijf. Geen idee waarom hij in eens weer zo populair is? Misschien omdat Grimm sinds kort weer op Netflix staat? Voor de fantasyliefhebbers wel een aanrader trouwens 😉

3. Chris Evans
De eerste stijger van het jaar. Vorig jaar stond hij nog op zes, maar nu maar liefst drie plaatsen gestegen. Die Marvelrol legt hem duidelijk geen windeieren. Ik denk dat we volgend jaar ook nog genoeg van hem zullen horen en zien. Ben benieuwd of hij zijn plaatsje weet te behouden in de top 10…

2. Aaron Jakubenko
Net als vorig jaar staat deze jongen op nummer twee. Ondanks dat hij redelijk onbekend is wordt hij toch heel veel bekeken. Misschien juist omdat hij redelijk onbekend is. Hij speelt nog steeds in The Shannara Chronicles en hij zat ook in de Netflixserie Roman Emire.


Tromgeroffel! Het is tijd om de de enige echte nummer 1 bekend te maken. Wie is de best bekeken fijne filmmeneer van 2017 op Miss Movie? 

De winnaar is

1. Tom Holland
Dit jaar een rising star op 1. Tom Holland speelde natuurlijk Spider-Man en kennelijk viel hij goed in de smaak. Hij is namelijk de meest bekeken fijne filmmeneer van dit jaar op Miss Movie. Gefeliciteerd Tom!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jessica schreef:

    Wat leuk dat jullie het ook vergelijken met de jaren ervoor. Verbaasd mij niks dat Tom Holland zo hoog staat, ongetwijfeld is er dankzij Spider-Man veel op zijn naam gegoogled. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.