Fijne filmmeneer: Matthew Daddario

Je kunt nooit genoeg fijne filmmeneren hebben. Dus ook deze week heb ik er weer eentje voor je uitgezocht. Wat mij betreft is hij de knapste man die in de Netflix-serie Shadowhunters rondloopt. Precies, het is Matthew Daddario.

Foto: Riccardo Vimercati

Naam: Matthew Daddario
Geboortedatum: 1 oktober 1987
Burgerlijke staat: Onbekend

Matthew is natuurlijk vooral bekend van Shadowhunters. Een serie waar ik in het begin niet echt van gecharmeerd was. Toch moet ik zeggen dat ik blij ben dat ik het een tweede kans heb gegeven. Het werd in de loop van de tijd steeds beter en natuurlijk zijn de mannen in de serie ook niet vervelend om naar te kijken 😉 Zeker Matthews karakter Alec Lightwood doet het goed (maar niet bij de ladies). Toch is hij absoluut mijn favoriet in de serie. Alleen al vanwege zijn zonnige karakter 😀

Naast Shadowhunters heeft hij nog niet veel op zijn naam staan. Een van zijn eerste rollen was in Delivery Man met Vince Vaugn. Nu vind ik dat alles behalve een fijne filmmeneer. Die film heb ik dan ook volledig gemist. Wie weet dat ik hem toch nog een kans geef nu ik weet dat Matthew er in zit.

Lekker stoer hoor!
Die komt vast vaker in de sportschool!
Wie is hier nu het leukst???

Zijn zusje kunnen je trouwens ook kennen. Alexandra speelt namelijk een van de hoofdrollen in de Percy Jackson-serie. Lekker getalenteerde familie dus!

Nutteloos feitje: Hij deed eigenlijk auditie voor Jace in plaats van Alec

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.