Fijne filmmeneer: Matt Bomer

Vorige week was het zo mooi weer dat ook wij lekker buiten hebben gezeten. De fijne filmmeneer was er dus even bij ingeschoten, maar hier is hij weer! Wij zijn weer even rond gaan snuffelen en kwamen al snel tot de conclusie dat we niet om Magic Mike XXL heen konden. Channing had al een keer de eer gehad, dus de keuze is gevallen op Matt Bomer.

MattBomer

Naam: Matthew Staton Bomer
Geboortedatum: 11 oktober 1977
Burgerlijke staat: Getrouwd met Simon en samen hebben de heren 3 kinderen

Het is de laatste tijd behoorlijk warm geweest en met deze fijne filmmeneer krijgen we het meteen nog iets heter! Zijn helder blauwe ogen vallen meteen op en dat lichaam mag er ook zeker zijn! Matt begon ooit in een aflevering van All my Children. Daarna heeft hij verschillende bijrolletjes gespeeld in allerlei series, zoals: The Guiding Light, Traveler en Chuck.

Mijn persoonlijke favoriet van Matt is toch wel de serie White Collar. Ik heb dan ook alle zes de seizoenen van de serie verslonden. Helaas is de serie vorig jaar geëindigd, maar volgens mij was het wel zijn grote doorbraak. Daarna zag ik hem in eens op veel meer plekker verschijnen. Laten we eerlijk zijn dat vinden we helemaal niet vervelend. In Magic Mike konden we in ieder geval heel veel zien van meneer Bomer.

matt-bomer-neal
Matt als Neal Caffrey in White Collar
matt bomer zw
Ook in zwart/wit ziet hij er goed uit!

In veel peilingen kwam hij naar voren als de perfecte Mister Grey voor de Fifty Shadesfilms, maar persoonlijk ben ik blij dat hij dat niet geworden is. Ik vind hem daar een te leuke (en goede) acteur voor. Al is Magic Mike misschien ook niet echt hoogstaand… Toch vond ik die film leuker dan Fifty Shades. Nu is hij te bewonderen in Magic Mike XXL en hopelijk ook snel weer in een iets serieuzere rol… Ik wil namelijk wel meer van hem zien op acteergebied.

Nutteloos feitje: Is een verre neef van Justin Timberlake

 

Bron: afb.1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Gwen schreef:

    Matt Bomer is zeker een fijne filmmeneer. Ben ook zeer benieuwd naar zijn rol in American Horror Story: Hotel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.