Fijne filmmeneer: Aaron Jakubenko

Het is weer tijd voor een nieuwe fijne filmmeneer. Deze keer hebben we hem helemaal aan de ander kant van de wereld gevonden. We hebben namelijk een Aussie voor je uitgezocht! Hij is nog niet zo bekend, maar volgens ons kan dat niet heel lang duren. Zeg maar hallo tegen Aaron Jakubenko!

aaron-j

Naam: Aaron Jakubenko
Geboortedatum: 8 december 1988
Burgerlijke staat: Relatie (helaas dames, maar het is wel een leuk stel!)

Het lijkt erop dat ik een zwak heb voor elven (niet te verwarren met huiselfen. Dobby was nu niet echt een lekker ding :P). Eerst was er natuurlijk Legolas en nu is er Ander uit The Shannara Chronicles. Ook Lorin en Arion waren zeker niet vervelend om naar te kijken, maar Ander oftewel Aaron is als de nummer 1 elf benoemd.

aaron-puppies
Knappe man en puppy’s. Wij zijn verkocht!!!
aaron-j-shirtless
Wat moet je daar nu over zeggen…
aaron-j-motor
En hij kan nog motorrijden ook!

Zoals het een Australische acteur betaamd heeft ook hij netjes in Neighbours gespeeld. Hij speelde maar liefst 31 afleveringen mee in de bekendste Australische soap. Daarnaast had hij ook een rol in Spartacus: War of the Damned als Sabinus.

Helaas heeft hij verder nog niet heel veel gedaan. Een paar kleine rolletjes hier en daar. Toch denken wij dat dat helemaal goed gaat komen. Knap koppie, maar zeker ook talent. Goede geloofwaardige acteur! En gelukkig komt er een seizoen 2 van The Shannara Chronicles dus daar kun je in ieder geval weer van hem genieten ;).

Nutteloos feitje: Mocht je nog geen genoeg van hem kunnen krijgen… Je kunt hem ook volgen op Twitter en Instagram. Echt heeeeel vervelend!

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

4 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.