De Filmproducten blogathon

Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat ik de laatste tijd niet zo heel veel berichten heb geplaatst. Dat komt omdat ik net een nieuw appartementje heb en ik druk ben met verhuizen/klussen. Hierdoor heb ik helaas niet zo veel tijd om te bloggen, maar toen ik zag dat Nostra weer een blogathon organiseerde kon ik dat natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan! Deze keer De Filmproducten blogathon om precies te zijn.

Nu moet ik zeggen dat ik dit wel de lastigste blogathon tot nu toe vond. Ik ben namelijk ongelofelijk fan van films en series, maar mij gaat het echt om de film en ik heb vaak minder met de producten. Toch heb ik mijn best gedaan de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • In de film Pulp Fiction komt er een gouden gloed uit de koffer die Vincent en Jules openen. Je komt er nooit achter wat er in zit, maar het is iets wat voor degene die het ziet “het ultieme” of iets wat bijna niet te vinden is. Welke film of filmgerelateerd object zou jij tegenkomen in je eigen Pulp Fiction koffertje?
  Dit vind ik dus echt heel moeilijk. Ik denk dat de toverstaf van Harry Potter wel van pas zou komen. Dan kan ik later altijd nog iets anders tevoorschijn toveren.
 • Je krijgt als verrassing de DeLorean uit Back to the Future. Je mag ‘m eenmalig gebruiken om heen en terug te reizen naar een andere filmgerelateerde periode. Waar zou je heenreizen?
  Ik zou in ieder geval terug gaan in de tijd. Geschiedenis heeft me altijd gefascineerd. Ik denk dat de Romeinse Tijd wel een mooie tijd is om naar terug te gaan. Als ik films die in die tijd spelen, zoals bijvoorbeeld Gladiator, kijk denk ik altijd: Kon ik daar maar eens een dagje rondlopen. Veel meer dan een dagje is trouwens niet nodig. Ik ben verder prima tevreden in deze tijd 😉
 • Na je reis uit de vorige vraag ga je voldaan naar bed. De volgende morgen wordt je wakker en kom je er achter dat je in je eigen Groundhog Day terecht bent gekomen. De enige manier om hier aan te ontsnappen is door alle films te kijken die vallen onder één genre. Welke genre zou je kiezen en welk genre zou je persoonlijke hel zijn?
  Als ik de hele dag hetzelfde zou moeten kijken denk ik toch dat ik voor Avonturenfilms of Fantasyfilms ga. Het moet namelijk wel blijven boeien. Ik vind bijvoorbeeld Romantische komedies ook best leuk, maar als je er één hebt gezien, heb je ze allemaal gezien.
  Mijn persoonlijke hel zou zeker horror zijn. Daar vind ik één film al te veel van!
 • Je bent in het bezit van the Neuralyzer uit Men in Black. Welke film zou je binnenstappen en op welk karakter zou je het gebruiken om de film op een leuke of interessante manier te veranderen? Wat zou de impact zijn op het verdere verloop van die film?
  Jemig, dat is nog eens een vraag zeg… Daar kun je een blogpost op zich over schrijven. Ik zou hier echt even over na moeten denken en helaas heb ik daar nu te weinig tijd voor. Bij alle films waar ik nu op kom zou ik het zonde vinden om iets te veranderen, maar er is er vast één. Ik onthoudt deze vraag en ga hier binnenkort misschien nog wel een berichtje aan wijden 😉
 • Als je net zoals Cobb in Inception de mogelijkheid had om dromen binnen te stappen, van welk karakter zou je z’n dromen willen ervaren om het karakter beter te leren kennen en hoe denk je dat hun dromenwereld er uit zou zien?
  Het eerste wat in mij op komt is James Bond. Geen idee waarom eigenlijk, maar lijkt me wel interessant om die gedachtegang te zien.
 • Lacuna Inc, het bedrijf in Eternal Sunshine of the Spotless Mind heeft zojuist een vestiging geopend op de hoek van je straat. Welke film zou je uit je geheugen laten verwijderen om ‘m weer voor de eerste keer te kunnen ervaren?
  Oh echt zoveel films zou ik graag weer eens echt voor het eerst zien. The Godfather, Roman Holiday, Titanic, Lord of the Rings. De lijst kan nog veel langer.
 • Het toeval wil dat er naast Lacuna Inc, nog een nieuw bedrijf is gestart. Rekall van Total Recall. Welk karakter in welke film zou je willen zijn om zijn/haar ervaringen mee te maken?
  Dan denk ik dat ik toch voor een karakter in een superheldenfilm zou gaan. Lijkt me wel eens leuk om bovennatuurlijke krachten te hebben en de slechterik uit te schakelen. Storm uit X-men lijkt me wel wat. Kan ik naast de wereld redden er tenminste ook voor zorgen dat het weer lekker weer wordt 😉

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Tof dat je meedoet! We delen onze persoonlijke hel 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.