Fijne filmmevrouw – Charlize Theron

Speciaal voor onze mannelijke lezers deze week in plaats van de wekelijkse fijne filmmeneer een keer een fijne filmmevrouw. Natuurlijk kan dat dan niet zomaar iemand zijn. We hebben gekozen voor de knappe, maar vooral zeer getalenteerde Charlize Theron!

charlize

Naam: Charlize Theron
Geboortedatum: 7 augustus 1975
Burgelijke staat: woont samen met (de veel oudere) Sean Penn

Charlize had alles behalve een makkelijke start. Haar vader was alcoholist en haar moeder heeft hem uit zelfverdediging doodgeschoten (waar Charlize bij was). Dat heeft Charlize niet tegengehouden om een van Hollywoods leading ladies te worden!

charlize dior
Nee hoor, wij zijn helemaal niet jaloers op dat lichaam…
charlize kort haar
Ook kort haar kan ze hebben!
charlize monster
Bijna onherkenbaar in Monster

Ze is ondertussen al in veel films te zien geweest, zoals onder andere The Italian Job, Prometheus,  en natuurlijk als Evil Queen in Snow White and the Huntsman waarin ze samen met onze allereerste fijne filmmeneer Chris Hemsworth een rol speelde. In 2016 komt als het goed is deel 2 uit. Wij zijn benieuwd!

Het gaat zeker niet altijd om haar looks. Ze won een Oscar voor haar rol in Monster. Voor die rol heeft ze een behoorlijke metamorfose ondergaan. Op dit moment schittert ze in Mad Max: Fury Roads samen met Tom Hardy. Voor deze rol heeft Charlize haar blonde lokken gekortwiekt (vinden we stiekem toch een beetje zonde 😉 ).

Nutteloos feitje: Als je in het Nederlands iets tegen haar zegt is er een grote kans dat ze je gewoon verstaat. Charlize eerste taal is namelijk Afrikaans (wat erg lijkt op Nederlands). Dus oppassen wat je zegt als ze in de buurt is mannen!

 

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Paul schreef:

    Geweldige actrice en een beeldschone dame. Eén van mijn favorieten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.