Fijne filmmeneer: Charlie Hunnam

Morgen komt een nieuwe verfilming van het verhaal van King Arthur in de bioscoop. Deze keer gaan we de visie van Guy Ritchie zien. En in zijn variant ziet king Arthur er zeker niet verkeerd uit. De toekomstige koning wordt namelijk gespeeld door Charlie Hunnam. Tijd om hem meteen onze fijne filmmeneer te maken!

Naam: Charles Matthew Hunnam
Geboortedatum: 10 april 1980
Burgerlijke staat: In een relatie

Eigenlijk zou deze beste man Mr. Grey gaan spelen in de Fifty Shades-serie, maar uiteindelijk zag hij daar toch vanaf. Wat mij betreft een uitstekende keuze! Waarschijnlijk had hij daarna toch minder serieuze kansen gehad in de filmwereld en had hij de rol van Arthur niet kunnen spelen.

Waar kun je Charlie eigenlijk allemaal van kennen? Hij had een rolletje in Cold Mountain, maar de meeste zullen hem toch kennen van de serie Sons of Anarchy over het keiharde leven van motorbendes. Moet eerlijk zeggen dat ik die serie nooit gevolgd heb. Hier en daar wel eens een stukie gezien, maar was niet echt aan mij besteed. Toegegeven meneer zag er wel goed uit in die serie. Je zou er bijna voor blijven kijken…

Waar zou hij over aan het dagdromen zijn?
Lekker afgetraind!!!
King Arthur is stoerder dan ooit!

Hij speelt meestal geen lieverdjes. In Hooligans speelt hij (hoe verrassend) een hooligan. Wel een goede film trouwens en Charlie is een zeer overtuigende hooligan. Vorig jaar speelde hij nog in The Lost City of Z. Een film die nog steeds op mijn lijstje staat om te gaan kijken. En nu speelt hij dus Arthur in King Arthur: Legend of the Sword. Deze film zit trouwens vol fijne mannen. Zo doen ook Jude Law en Eric Bana mee. Dit is pas deel één van zes, dus de komende jaren kunnen we nog van Charlie genieten!

Nutteloos feitje: Doet niet aan Social Media. Hij heeft het denk ik al druk genoeg 😉

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. ricardo schreef:

    Zeker een hele fijne filmmeneer, al heb ik echt nog te weinig met hem gezien moet ik eerlijk bekennen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.