Fijne Filmmeneer: Tom Holland

Ook in het nieuwe jaar is hij er weer hoor… De Fijne Filmmeneer! Maar wie kies je als de eerste van 2017? Wij dachten laten we eens voor een nieuw gezicht gaan. Iemand waarvan wij verwachten dat hij het dit jaar helemaal gaat maken. Wij hebben daarom gekozen voor de nieuwe Spider-Man Tom Holland.

tom-holland

Naam: Thomas Stanley Holland
Geboortedatum: 1 juni 1996
Burgerlijke Staat: Vrijgezel

Hij is pas 20, maar hij heeft toch al aardig wat filmtitels achter zijn naam staan. Zelf zag ik hem voor het eerst in The Impossible met o.a. Ewan McGregor en Naomi Watts. Dat was dan ook meteen zijn eerste grote filmrol.

Toen ik later in de bioscoop zat bij Captain America: Civil War kon ik er maar niet opkomen waar ik die jongen die Spider-Man speelde van kende. Gelukkig bood IMDb uitkomst. Het bleek de opgegroeide versie van het kleine jongetje uit The Impossible te zijn. Oké hij is nog steeds superjong… Wij zetten hem daarom in als het nieuwe tieneridool van 2017. Beetje te jong voor ons, maar als we zestien waren geweest dan stonden we vooraan in de rij 😉

tom-holland-the-impossible
Was hij niet schattig…
tom-holland-2
Kleine jongens worden groot!
tom-holland-spiderman
En dan worden ze Spider-Man…

Waar kun je hem nog meer van kennen? Nou bijvoorbeeld In the Heart of the Sea (met Chris Hemsworth) en The Lost City of Z. En in de toekomst zullen we hem zeker vaker langs zien komen. Er staat al een nieuwe Avengers aan te komen en ook de volgende Spider-Man-film is al aangekondigd.

Nutteloos feitje: Kan een salto voorover, achterover en opzij. Dat kan nog wel eens van pas komen als Spider-Man!

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.