Fijne filmmeneer: Matt Czuchry

Eind vorige week werd het door Netflix bevestigd, er komen nieuwe afleveringen van Gilmore Girls! Dan moet onze fijne filmmeneer daar natuurlijk bij aansluiten. Daarom is deze week Matt Czuchry onze fijne filmmeneer!

Matt Czuchry

Naam: Matthew Charles Czuchry
Geboortedatum: 20 mei 1977
Burgerlijke staat: Single

Er zijn drie knappe mannen in het leven van Rory in de Gilmore Girls. Dean en Jess hebben we al eens fijne filmmeneer gemaakt. Nu is het dus tijd voor de laatste uit de serie: Logan Huntzburger! Logan wordt gespeeld door Matt Czuchry. Wat is het met mannen en vreemde achternamen in deze serie (Padelecki, Ventimiglia, Czuchry), worden ze daar op geselecteerd?! Persoonlijk vond ik de twee andere mannen net iets leuker, maar dat houdt niet in dat Matt geen fijne filmmeneer is!

matt czuchry gilmore
Logan Huntzburger in Gilmore Girls
Matt czuchry shirtless
Zonder shirt is hij ook niet verkeerd 😉
"Feeding the Rat"--Matt Czuchry as Cary Agos, on THE GOOD WIFE, Sunday, Oct. 16 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: David M. Russell/CBS ©2011 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved. #GoodWife
In zijn huidige rol in The Good Wife

In het rijtje van kent u deze nog, speelde hij in Eight Legged Freakes. De gezellige film over uit de kluiten gewassen spinnen. Ik vind persoonlijk kleine spinnen al niet geweldig. Dus deze film was niet helemaal in mijn straatje, maar Matt maakte zeker wat goed.

Verder speelde Matt wat kleine rolletjes in Amerikaanse TV-series voor hij in de Gilmore Girls terecht kwam. Daarna kwam hij al snel terecht bij The Good Wife. Daar speelt hij tot op de dag van vandaag in. Zelf vind ik dit niet zo’n leuke serie, maar het schijnt nog steeds behoorlijk populair te zijn. Misschien mis ik iets ;), laten we het er maar op houden dat smaken verschillen.

Kleine update: 5 februari werd bekend dat Matt terugkomt als Logan in Gilmore Girls. Dat is toch goed nieuws zo voor het weekend!

Nutteloos feitje: Speelde op hoog niveau tennis tijdens zijn studie

Bron: afb 1, afb.2, afb. 3, afb. 4

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.