Fijne filmmeneer: Ryan Gosling

on

Het is weer woensdag en dus tijd voor een fijne filmmeneer! Met dit soort weer is er natuurlijk niks beters dan een goede film kijken met een leuke kerel er in. Vorige week heb ik zelf weer weg zitten zwijmelen bij The Notebook. Niet geheel verrassend is dan ook Ryan Gosling fijne filmmeneer van de week!

ryan gosling 1

Naam: Ryan Thomas Gosling
Geboortedatum: 12 november 1980
Burgerlijke staat: beetje twijfelachtig (heeft net een kindje met Eva Mendes, maar of ze nog bij elkaar zijn is niet helemaal duidelijk)

Als je houdt van blond met blauwe ogen zit je bij Ryan Gosling helemaal goed. Ik zag Ryan zelf voor het eerst in Breaker High waarin hij Sean speelde. Een nogal irritant kereltje en ik vond hem dan ook zeker niet de leukste in de serie.

Daarna was hij bij mij even van de rader verdwenen en toen was daar opeens The Notebook en stond hij bij iedereen op de radar. Tegenwoordig is hij niet zo vaak meer in romantische films te zien. Wel was er nog Crazy, Stupid, Love waarin Emma Stone de volgende legendarische uitspraak deed: ‘Fuck! Seriously, it’s like your photoshopt!’ Daar kun je het alleen maar mee eens zijn!

ryan photoshop
‘Seriously, it’s like your photoshopped!’

 

ryan-gosling-breaker-high
Ahum, hij moest van ver komen zullen we maar zeggen…

 

ryan-gosling-andere lool
Weer een hele andere look!

 

In 2011 werd Bradley Cooper verkozen tot Sexiest Man Alive door People Magazine. Nou daar waren de Ryan Gosling-fans het helemaal niet mee eens! Hele petities werden er voor gestart, het blad moest geboycot worden enz. enz. Maar wat schijnt…? People Magazine heeft Ryan Gosling al meerdere keren willen verkiezen, maar meneer zit daar zelf helemaal niet op te wachten! Toen hebben ze maar voor iemand gekozen die wel een leuke fotoshoot wilde doen. Dat kun je ze natuurlijk niet echt kwalijk nemen…

Als hij dan niet in zo’n suf blaadje wil staan, moeten we zijn films nog maar een keer kijken. Is ook geen straf! Vandaag werd bekend dat hij samen met Brad Pitt en Christian Bale in The Big Short gaat spelen. Een film over de financiële crisis. Dus nog iets om naar uit te kijken voor alle Gosling-fans!

Nutteloos feitje: Ryan zat samen met Britney Spear, Christina Aguilera en Justin Timberlake in de Mickey Mouse Club. Succesvol clubje dat…

 

Marieke

 

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb 3afb. 4

18 reacties Voeg uw reactie toe

  1. youniqueblog schreef:

    Ooo, dit is zeker een hele fijne filmmeneer (wat een grappige categorie!). Dat nutteloos feitje is inderdaad echt briljant: zeker een succesvol clubje 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.