#Bioscooptip: The Longest Ride

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop! Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Deze week hebben we gekozen voor een lekkere romantische film, namelijk: The Longest Ride. De film was al eens #Trailertip op Miss Movie en Scott Eastwood is deze week onze Fijne filmmeneer. Het mag duidelijk zijn wij hebben zin in deze film! Dat is ook niet zo vreemd als je weet dat het een verhaal is van dezelfde schrijver als van The Notebook. En wie vond dat nu geen goede film. En Scott Eastwood doet qua looks zeker niet onder voor Ryan Gosling!

Wat ook niet onbelangrijk is bij een film is het verhaal. Sophia (Britt Robertson) wordt verliefd op de stoere rodeo-cowboy Luke (Scott Eastwood).  Onderweg zien ze een gecrashte auto en zo ontmoeten ze Ira (Alan Alda). Ira is een oudere man die de liefde van zijn leven is verloren en hierover verteld aan hen (lang leven de flashbacks). Als Luke een ongeluk krijgt tijdens het rodeorijden komt hij voor de moeilijke keuze te staan. Stoppen met zijn passie of doorgaan en zijn leven riskeren… Dit veroorzaakt moeilijkheden in zijn prille relatie met Sophia die vindt dat hij gewoon moet stoppen.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan snel de trailer, misschien verander je nog van gedachte 😉

Ik ga de film zelf vandaag al in de bioscoop bekijken. Uiteraard zal ik mijn review ervan binnenkort met jullie delen!

Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.