Fijne filmmevrouw: Emma Stone

Normaal gesproken is de fijne filmmeneer dan wel mevrouw altijd op woensdag, maar deze keer een uitzondering. Vanwege een speciale post morgen heb ik de fijne filmmevrouw een dagje naar voren gehaald. Dus nu exclusief op de dinsdag fijne filmmevrouw Emma Stone!

Naam: Emily Jean Stone
Geboortedatum: 6 november 1988
Burgerlijke staat: Single

Dit jaar is duidelijk het jaar van Emma Stone. La La Land was een mega succes en ze won zelfs een Oscar voor haar rol. Meer dan verdiend wat mij betreft. Ik heb haar een tijd geleden natuurlijk niet voor niets toegevoegd aan de lijst met beste actrices tijdens de Beste Actrices-blogathon.

Ze kan het goed vinden met Ryan Gosling, want ze heeft ondertussen al drie keer met hem samen in een film gespeeld. De eerste was Crazy, Stupid, Love, daarna kwam Ganster Squad en als laatste natuurlijk La La Land.

Rood haar en groene ogen, daar staat ze bekend om.

THE OSCARS(r) - The 89th Oscars(r) broadcasts live on Oscar(r) SUNDAY, FEBRUARY 26, 2017, on the ABC Television Network. (Eddy Chen/ABC via Getty Images) EMMA STONE
Met haar welverdiende Oscar

Zelf vind ik The Help ook echt een super leuke film. Daarin speelt ze een schrijfster die over African American maids gaat schrijven. Dat gaat niet gemakkelijk, maar ze doet dit wel mooi en geloofwaardig. Het was deze film waarin ik een zwak voor Emma kreeg.

Ze speelt natuurlijk in talloze films zowel serieuze rollen als komedie en eigenlijk is alles goed. De enige films van Emma die ik nooit hoef te zien zijn de Spider-Manfilms. Ik vond die films enigszins overbodig. Waar ik wel benieuwd naar ben is Cruella. Ik wil haar wel zien als de gemene Cruella de Ville.

Nutteloos feitje: Mocht je indruk op haar willen maken is het geen goed idee om haar hoog op te tillen. Tijdens een interview met Graham Norton gaf ze toe dat ze een volledige paniekaanval kreeg toen Ryan Gosling haar optilde voor de Dirty Dancinglift in Crazy, Stupid, Love. Dus kennelijk wil niet iedereen opgetild worden door Ryan…

Nutteloos feitje 2: Ze is mega Spice Girl-fan

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.