Hollywood Hunk Top 20

Afgelopen week waren de eerste vijf films van de Hollywood Hunk Top 20 van RTL8. De keuzes daarbij waren een beetje vreemd. Ik vind Robert De Niro en Kevin Spacey nu niet direct hunks, maar goed… Deze week gaat de top 20 gewoon verder. 

jake-gyllenhaal 2

Aangezien het weer er niet echt beter op lijkt te worden kunnen we wel wat films met knappe mannen gebruiken! Gelukkig vinden we in de overige 15 iets meer van onze fijne filmmeneren terug! (klik op de links om meer over de desbetreffende filmmeneer te lezen) Bij de eerste vijf was er helaas maar 1… Nog even de vorige vijf op een rij:
20: The Shipping News – Kevin Spacey
19: Behind the Candelabra – Michael Douglas
18: Awakenings – Robert De Niro
17: A Few Good Men – Tom Cruise
16: The Illusionist – Edward Norton

En dan nu de rest van de hollywood hunk top 20…
15: What Lies Beneath – Harisson Ford (maandag 8 augustus)
Harisson was zeker in zijn jonge jaren een zeer knappe man. In deze film vind ik hem nu niet echt een hunk, maar het is wel een goede thriller met o.a. ook Michelle Pfeiffer. De vraag is: Is het huis bezeten of begint ze haar verstand te verliezen?
14: Domestic Disturbance – John Travolta (dinsdag 9 augustus)
Als ik denk aan John Travolta als hunk, dan denk ik toch meer aan Saturday Night Fever of Grease en niet aan Domestic Disturbance. Redelijke film, maar geen hoogtepunt.
13: The Talented Mr. Ripley – Matt Damon (woensdag 10 augustus)
Kijk aan onze fijne filmmeneer van vorige week staat ook in de lijst! Goede film over list en bedrog en als bonus ook nog Jude Law. 
12: The Bone Collector – Denzel Washington (donderdag 11 augustus)
Samen met Angelina Jolie gaat hij op naar een seriemoordenaar die New York terroriseerd. Geen slechte boekverfilming… 
11: The Ghost Writer – Pierce Brosnan (vrijdag 12 augustus)
Sorry, maar Pierce Brosnan op 11? Die snap ik niet… Gelukkig is dit wel een geweldige film over een schrijver die de memoires van een politicus moet schrijven en dan op een gevaarlijk geheim stuit. En gelukkig zit er wel een andere knappe man in namelijk Ewan McGregor! Mocht je The Ghost Writer nog niet gezien hebben dan is het een absolute aanrader.
10: Forces of Nature – Ben Afleck (maandag 15 augustus)
Neeeeeee! Dit vind ik echt een vreselijke film! Ik heb niet zo veel met Ben Afleck, maar Argo en Gone Girl waren wel fantastische films. Dus waarom dan deze middelmatige RomCom? Gemiste kans van RTL8!
9: Hitch – Will Smith (dinsdag 16 augustus)
Ik vind Will Smith echt een geweldige acteur. Zeker ook niet verkeerd voor het oog. Toch was Hitch niet een van mijn favorieten. Ik had een klein beetje op Independence Day gehoopt. Die heb ik al veel te lang niet gezien!
8: Primal Fear – Richard Gere (woensdag 17 augustus)
Meer een hunk voor mijn moeders generatie, maar goed voor ieder wat wils deze zomer. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze film niet gezien heb. Dus ik denk dat ik de 17e maar even moet gaan kijken 😉
7: Up in the Air – George Clooney (donderdag 18 augustus)
Mr. Nescafe himself! Leuke acteur en leuke film. In deze film reist George het hele land door om mensen te ontslaan en hij zou het niet anders willen. Maar dan moet hij een nieuwe collega inwerken en dreigt zijn bubbel te barsten.
6: All About Steve – Bradley Cooper (vrijdag 19 augustus)
Deze film heeft terecht de Rasberry voor slechtste film gewonnen! Wat een kansloze film… Bradley ziet er ook niet eens leuk uit in deze film. Waarom niet The Hangover, Silver Linings Playbook, Limitless, American Sniper of noem ze maar op. Zoveel betere films met Bradley Cooper en dan komen ze met deze, zucht. Ik raad je aan vanavond iets anders te gaan doen met je tijd!
5: Rendition – Jake Gyllenhaal (maandag 22 augustus)
Hè gelukkig er zijn ook nog goede films! Spannende film over een man die door de CIA wordt ondervraagd in een vreemd land. Je blijft je afvragen heeft hij wel of niet iets gedaan? Met veel goede acteurs als Merryl Streep en Reese Witherspoon. 
4: Revolutionary Road – Leonardo DiCaprio (dinsdag 23 augustus)
De acteur onder de acteurs wat mij betreft! Wat kan die man acteren en ja hij ziet er ook niet slecht uit. Al is Revolutionary Road niet een van mijn favorieten. Voor mij iets te dramatisch. En bij Leo als hunk denk je toch meer aan Titanic of Romeo & Juliet.
3: Side Effects – Jude Law (woensdag 24 augustus)
Je kon hem eerder al zien in The Talented Mr. Ripley, maar nu in Side Effects. Channing Tatum speelt trouwens ook mee. Geen idee waarom die niet in de lijst staat trouwens. Lijkt me meer een hunk dan Kevin Spacey… In deze film ontdekt een vrouw dat de medicijnen die ze krijgt voorgeschreven vreemde bijwerkingen hebben.
2: Legends of the Fall – Brad Pitt (donderdag 25 augustus)
Episch verhaal over drie broers en hun vader die in de wildernis van Amerika wonen. En in die tijd was Brad zeker nog een hunk!
1: Ghosts of Girlfriends Past – Matthew McConaughey (vrijdag 26 augustus)
Niet mijn persoonlijke nummer 1, maar Matthew kan er mee door. De film is ook best leuk voor een meidenavond. Afgeleid van het bekende kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens. Verder niet briljant.

Conclusie: Tikje vreemde top 20. Lang niet alle mannen kunnen als hunk aangemerkt worden en er missen duidelijk een paar knappe mannen. Denk Ryan Gosling, Orlando Bloom, Tom Hardy etc. De films zijn ook niet allemaal goed gekozen… Maar ach er staan ook aardig wat fijne filmmeneren in!

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.