Fijne filmmeneer: James Marsden

Hij was lange tijd niet de echt de leading man, maar tegenwoordig staat hij steeds vaker in de spotlights. Daarom vind ik het hoog tijd dat deze man tot fijne filmmeneer wordt uitgeroepen! Jawel deze week is James Marsden de fijne filmmeneer!

Naam: James Paul Marsden
Geboortedatum: 18 september 1973
Burgerlijke staat: Relatie

Hij ontmoette in 1991 op vakantie in Hawaii Kirk Cameron en zijn zusje Candice. Ja precies, die van Growing Pains en Full House. Zij nodigde hem uit om bij hen langs te komen in LA en zo kwam James in aanraking met het acteervak. Bedankt Kirk en Candice!

Ondertussen is hij vele malen bekender dan de Camerons. Toch kreeg James meestal niet het meisje in zijn rollen. Vooral in het begin niet. Denk bijvoorbeeld aan X-men waar onze Famke toch gaat voor Hugh Jackman. Of Enchanted waar de prinses kiest voor Dr. McDreamy. En dan hebben we ook nog The Notebook waarin Rachel McAdams voor Ryan Gosling kiest! Arme James…

Is Ryan Gosling nu echt leuker???
Spitter, spetter, spater…
Lekker zwoel ook!

Maar toen was daar 27 dresses! Ik weet dat veel mensen dit waarschijnlijk echt een ontzettende suffe chickflick vinden, maar ik vond dit dus echt een heerlijke film. Ik schaar hem daarom maar onder mijn guilty pleasures. James is hier een grote reden voor. Ik vind hem echt superleuk in deze film!

Op dit moment staat zijn filmcarriere op een iets lager pitje. Hij heeft namelijk een van de hoofdrollen te pakken in de hitserie Westworld. Of hij het meisje nu wel krijgt moeten we nog maar afwachten…

Nutteloos feitje: Moest tijdens X-men op verhoogde schoenen lopen, omdat hij kleiner dan Famke Jansen is

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Interessante acteur, waarbij ik meteen aan Westworld moest denken…

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Ben ook wel benieuwd hoe hij het gaat doen in het tweede seizoen van Westworld

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.