Win een Song to Song-festivalpakket! (afgelopen)

Het festivalseizoen staat op het punt van beginnen en dat vonden wij een goed moment voor een WIN-ACTIE! In samenwerking met Cinéart mogen wij een heerlijk festivalpakket weggeven met daarin ook nog eens twee kaartjes voor de film Song to Song. Dus wil je deze fantastische prijzen winnen, beantwoordt dan de prijsvraag!

Je wilt natuurlijk wel weten wat je wint… In het festivalpakket zitten een regenponcho, een zonnebril, oordoppen en toffe neon glow-in-the-dark bandjes en je krijgt er dus ook nog eens twee kaartjes voor de film Song to Song bij!

Waar gaat de film die dit alles mogelijk maakt eigenlijk over?

De film speelt zich af in de muziekscene van Austin, Texas. De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

Het pakket krijg je natuurlijk niet voor niets. Daarvoor moet je wel antwoord geven op de volgende vraag:

Met wie van de cast van Song to Song zou jij naar een festival willen en waarom?

Geef je antwoord uiterlijk 29 april door. Dus begin met brainstormen en geef je reactie onder aan de pagina aan! Op 30 april maken wij de winnaar bekend.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. DeFilmjunk schreef:

  Ik zou wel willen gaan met Ryan Gosling. Je hebt direct de aandacht van alle vrouwen, daarbij is hij niet bang om te gaan voor een fantastische musical (“La La Land”), of om op zijn bek te gaan met meer kunstzinnige werken (het wat mij betreft sterk ondergewaardeerde “Lost River”). Een acteur die zowel komisch kan zijn, als een intense vertolking kan neerzetten. Van alle markten thuis. Nou, daar kan je wel mee aankomen, toch?

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Gefeliciteerd je bent de winnaar van het Song to Song-festivalpakket!!! Als je je adresgegevens naar missmovieblog@gmail.com stuurt zorgen wij dat het pakket binnenkort bij je op de deurmat valt 😀

   Geliked door 1 persoon

   1. DeFilmjunk schreef:

    Wat ontzettend leuk! Ik heb een mail gestuurd 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.