Fijne filmmeneer: Scott Eastwood

Het is weer woensdag en dus hoog tijd voor een nieuwe fijne filmmeneer! Deze week gaat de eer naar rising star Scott Eastwood.

Scott-Eastwood

Naam: Scott Clinton Eastwood
Geboortedatum: 21 maart 1986
Burgerlijke staat: Single (zover we weten)

Deze week komt The Longest Ride in de bioscoop. De verfilming van een boek van de schrijver van The Notebook. Hopelijk wordt deze film net zo goed en wie weet wordt onze filmmeneer van de week wel net zo populair als Ryan Gosling. Aan zijn looks zal het niet liggen in ieder geval. Goede genen zullen we maar zeggen… Wisten jullie dat Clint Eastwood zo’n knappe zoon had?!

Voor deze film had ik eigenlijk nog nooit van Scott Eastwood gehoord. Maar toen ik hem opzocht kwam ik erachter dat ik hem (zonder het te weten) toch al in een aantal films had gezien. Zo speelde hij een kleine rol in Gran Torino, waarin zijn vader de hoofdrol vertolkt en is hij een van de rugbyspelers van het Zuid-Afrikaanse team in Invictus.

scott eastwood, invictus
Scott in Invictus
scott eastwood, clint
Nee hoor hij lijkt helemaal niet op zijn vader… Hoe kom je erbij!j
scott-eastwood-01longest ride
Als stoere rodeo-cowboy in The Longest Ride

Scott is zijn carrière begonnen als model, dat is natuurlijk niet zo vreemd als je er zo uit ziet! Hij is nu onder andere het gezicht van Hugo Boss.

De laatste jaren timmert Scott ook behoorlijk aan de weg in de filmwereld. In eerste instantie was hij voornamelijk te zien in films waarbij zijn vader betrokken was, maar hij lijkt nu echt op eigen benen te kunnen staan. Zo was hij bijvoorbeeld al naast Brad Pitt te zien in Fury. Met The Longest Ride heeft hij zijn eerste hoofdrol te pakken en waarschijnlijk niet zijn laatste. Het lijkt er op dat hij naast looks ook daadwerkelijk acteertalent heeft! Ik denk dat we in de toekomst nog veel van Scott Eastwood zullen gaan zien.

Kun je geen genoeg krijgen van Scott? Geen punt hij is ook terug te vinden op Twitter en Instagram en trust me het is geen straf om hem te volgen ;).

 

Nutteloos feitje: Hij was goed bevriend met Paul Walker

 

Marieke

 

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb 3, afb 4,

9 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sweet Movies schreef:

    Direct na het zien van The Longest Ride ben ik hem overal gaan volgen 😛 Move over Zac Efron!

    Geliked door 1 persoon

    1. Filmliefhebber schreef:

      Hahaha 🙂 Ik ken dat gevoel wel… ik had dat met Jennifer Lopez, toen kwam Angelina Jolie in de schijnwerpers en zij heeft inmiddels plaats moeten maken voor Mila Kunis 😛

      Geliked door 2 people

    2. Miss Movie schreef:

      Hij is leuk hè ;)! Ben ook erg benieuwd wat hij hierna allemaal gaat doen!

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.