Fijne filmmeneer: Paul Walker

Het is weer woensdag en dus hoog tijd voor een nieuwe fijne filmmeneer! Deze week hebben we gekozen voor Paul Walker.

paul walker 1

Naam: Paul William Walker IV
Geboortedatum: 12 september 1973 (overleden in november 2013)

Helaas is Paul niet meer onder ons, maar dat maakt het niet minder fijn om naar zijn films te kijken. En met het uitkomen van Furious 7 deze week genoeg reden om hem te benoemen tot fijne filmmeneer. In Furious 7 kunnen we gelukkig nog een keer genieten van die prachtige blauwe ogen van hem!

De eerste film die ik met Paul Walker zag was She’s All That (je weet wel die romantische komedie met Freddie Prince Jr. in de hoofdrol). Hij speelde de arrogante, irritante en slecht tegen zijn verlies kunnende Dean (stiekem vond ik hem ondanks dat veel aantrekkelijkere dan Freddie).

paul walker fast&furios
Fast & Furious, zowel in de films als in het echte leven 
Wie zou hij aan de telefoon hebben?
Helaas de laatste film met Paul…

Niet lang na She’s All That kwam de eerste Fast and the Furious film. You love it or you hate it, and I loved it! Ik vind het persoonlijk echt heerlijke films! Kan ze serieus blijven kijken, op Tokio Drift na dan. Misschien kwam het wel doordat Paul er niet in zat… Furious 7 is speciaal aan Paul Walker opgedragen. Hij had nog niet alle scenes voor de film opgenomen. Voor de resterende scenes hebben zijn broers zijn plaats ingenomen. Ben benieuwd hoe ze het gemis van Paul oplossen in de volgende films.

Paul was ook in het echte leven gek op snelle auto’s en was naast acteur ook coureur. Misschien ook niet zo vreemd dat hij door een auto-ongeluk om het leven is gekomen. Dat maakt het natuurlijk niet minder tragisch! We zullen hem missen in de toekomst, maar we blijven genieten van de films die hij in het verleden heeft gemaakt!

paul-walker-field
R.I.P.

Nutteloos feitje: Hij wilde bij het leger gaan toen de Golfoorlog uitbrak. Gelukkig voor ons heeft hij toch voor een acteercarrière gekozen. We hadden die blauwe ogen niet willen missen!

 

Marieke

 

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb 3, afb 4, afb. 5

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.