Bioscooptip: Fury

Nog niet bedacht wat je dit weekend gaat doen? Wij zeggen: Ga naar de bioscoop!  Weet je nog niet naar welke film? We geven je graag een tip mee.

Hij is al een tijdje te zien, maar dat maakt deze tip niet minder serieus. Onze bioscooptip voor dit weekend: Fury.

Fury gaat over de bemanning van de Amerikaanse tank met dezelfde naam. Het is april 1945 en sergeant Don ‘Wardaddy’ Collier (Brad Pitt) trekt met zijn crew naar het hart van nazi-Duitsland. Als om hen heen ploegen wegvallen, wordt de missie van Fury steeds gevaarlijker.

Ik ben zelf geen grote fan van oorlogfilms, maar ik heb echt tweeëneenhalf uur op het puntje van mijn stoel gezeten. Het verhaal is sterk en zo realistisch dat je er vanaf het begin helemaal in zit. De omgeving neemt je helemaal mee terug naar 1945. Hoewel je eigenlijk maar heel weinig van alle karakters weet, leef je erg met ze mee en kan je je goed inleven in hun situatie.

Wat ik al zei, Fury draait al enige tijd in de bioscoop. Misschien dat hij bij jouw in de bioscoop niet meer draait, bij mij in de buurt gelukkig nog wel. Grijp dus je kans en ga dat zien! Heb je ‘m (al) gezien? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 

Miron

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.