Review – Bagels & Bubbels

Bagels en Bubbels is een nieuwe Nederlandse serie van Net 5 en wordt op dinsdagavond uitgezonden. De hoofdrollen zijn voor Egbert Jan Weeber, Bracha van Doesburgh, Halina Reijn en Geza Weisz.

bagels&bubbels

Ik ben er afgelopen dinsdagavond goed voor gaan zitten, met een lekkere grote kop thee en een stroopwafel (de bubbels heb ik maar even laten zitten. Moest de volgende dag ook gewoon weer werken…)

Ik was erg benieuwd naar de serie en ik moet zeggen, ik werd er echt super blij van. Lekkere positieve serie. Daar was ik helemaal aan toe! Niet te flauw, maar wel grappig! Als de serie op deze manier doorgaat is het wat mij betreft een blijvertje. Persoonlijk was ik nooit zo fan van Egbert Jan Weeber, maar in Bagels & Bubbels vind ik hem echt leuk!

De eerste aflevering krijgt van mij dan ook een dikke 8! De leukste scene vond ik het huwelijksaanzoek in het restaurant. Mijn hemel je zal als man zo ten huwelijk gevraagd worden… Daar gaat je mannelijkheid! Als vrouw zijnde zou ik er overigens ook niet blij van worden… Ik zou zeker nee gezegd hebben!

Ik heb nu al zin in de tweede aflevering. Nog maar vijf nachtjes slapen…

 

Marieke

 

Bron afbeelding

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sylvia Kuijsten schreef:

  Oew, die wilde ik ook gaan kijken! Dacht dat het volgende week pas begon, dat wordt terugkijken dus 🙂

  Like

  1. Miss Movie schreef:

   Zeker doen! Ik vond het absoluut de moeite waard! Hopelijk zijn de volgende afleveringen ook zo leuk…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.