Review: Captain America: Civil War

on

Afgelopen woensdag voor het eerst naar de bioscoop in Rome geweest. Nog best lastig om hier een film te vinden in de originele taal. Aangezien bijna alles nagesynchroniseerd wordt. Gelukkig zijn er twee bioscopen waar je het origineel kunt zien!

captain america

Samen met een klasgenoot, die net zo’n groot filmfanaat is als ik, naar Captain America: Civil War geweest. Openbaar vervoer is helaas niet echt betrouwbaar in Rome en dus was het uiteindelijk behoorlijk haasten om bij de bios te komen. Gelukkig waren we net op tijd, de opening credits waren precies toen we binnen kwamen lopen.

Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik van deze film moest verwachten. Ik vond deel 1 echt een van de minste Marvelfilms en had 2 daarom niet eens gezien. Dinsdag even snel de samenvatting gelezen en wat trailers bekeken. Moet zeggen dat die er een stuk beter uitzagen dan deel 1. Dus binnenkort 2 een keer kijken. Maar nu dus deel 3…

Ik geef eerlijk toe dat de film me meeviel. Er zaten echt hele leuke stukken in en de actiescènes waren heel goed gedaan. Duidelijk waar een groot deel van het budget heen gegaan is! Mijn favoriet was absoluut Spider-Man. Wat een leuke rol en echt een goede jonge acteur. Kunnen we in de toekomst nog veel van gaan genieten denk ik 🙂 Ook de humor in deze film was erg goed. Dat kun je duidelijk overlaten aan Marvel. De DC films zijn toch altijd iets duisterder.

De film was wel een beetje te touchy feely voor mij. Werd af en toe wel erg Disney-achtig. En Bilbo Baggings vond ik ook niet echt goed gecast. Paste totaal niet en erg vreemd om hem met een Amerikaans accent te zien. Vooral jammer omdat de rest super goed gecast is!

Ik ben wel erg benieuwd naar de Spider-Manfilm, want dat karakter vond ik erg goed in deze film. Oh en I loved the Star Wars-quote!

Cijfer: 7,5 zeker entertaining, maar iets te touchy feely

 

Bron afbeelding

5 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Leuk om te lezen dat je hem dat gezien hebt. Zeker deel 2 kijken want dat is één van de beste Marvel films. Zelf vond ik overigens ook de eerste film in deze serie erg slecht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.