Review: Spider-Man: Far from Home

Het was weer hoog tijd om naar de bioscoop te gaan. Waar kon ik dan beter heen gaan dan naar mijn favoriete Marvelheld van de laatste tijd? Over wie heb ik het? Over Spider-Man natuurlijk!

Ik had ondertussen ook genoeg punten gespaard voor een exclusieve 3D-bril van Pathé. Dus die kon ik meteen uittesten. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van 3D, maar met de combinatie van deze film met deze bril was het prima uit te houden!

Even kort het verhaal… Als je Endgame nog steeds niet gezien hebt (shame on you), dan zitten er zeker spoilers in het volgende stuk. Spider-Man is weer terug geblibt en wil eigenlijk niets liever dan zijn oude leventje weer oppakken. Hij is nog steeds niet helemaal over het verlies van Tony Stark heen. Daarom wil hij gewoon lekker simpel you friendly neigbourhood Spider-Man zijn. Verder een beetje naar school en natuurlijk die toffe schoolreis naar Europa.

Uiteraard loopt het niet helemaal zoals Peter het gewild had. Hij wilde gewoon genieten en zijn liefde verklaren aan M.J., maar dat valt allemaal in het water als Nick Fury hem in eens nodig heeft. Er is namelijk een nieuwe bedreiging opgestaan en zijn hulp is meer dan nodig. Samen met een mysterieuze nieuweling moet hij de strijd aangaan met nieuwe wezens die van een andere planeet lijken te komen. Maar niets is wat het lijkt en voordat Peter het doorheeft staat zijn hele wereld op zijn kop.

Tom Holland was, net als in de vorige films, weer fantastisch als Spider-Man. Ik ben echt heel erg fan van hem. Daarnaast was er nog meer eyecandy in deze film, want ook Jake Gyllenhaal speelt een grote rol.

Cijfer: 8 (ik kan niet wachten om meer te zien van Tom als Spider-Man)

Leuk detail: Spidey doet Nederland ook nog even aan, letterlijk en figuurlijk (je snapt het als je de film hebt gezien). Verder vertel ik er niets over, dan blijft het een leuke verrassing.

 

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.