Fijne filmmeneer: Jared Leto

on

Het is allemaal Suicide Squad wat de klok slaat. Dus ook bij MissMovie moeten we er aan geloven. Deze week hebben we gekozen voor Jared Leto als fijne filmmeneer.

jared leto 1

Naam: Jared Joseph Bryant
Geboortedatum: 26 december 1971
Burgerlijke staat: Single

Oké in Suicide Squid is hij werkelijk alles behalve fijn. Je zou hem zelfs creepy kunnen noemen. Toch misstaat Jared Leto niet in het rijtje fijne filmmeneren. En stiekem ben ik echt stikjaloers op dat haar van hem!

Jared begon begin jaren ’90 met acteren. Hij heeft een paar acteerlessen genomen (waar hij de helft van de tijd niet kwam opdagen) en is er toen voor gegaan. Hij heeft dus geen echte acteerschool gevolgd ofzo. Toch heeft hij al een Oscar gewonnen. Namelijk voor zijn rol in Dallas Buyers Club. Voor die rol viel hij maar liefst 15 kilo af. Je moet wat over hebben voor dat felbegeerde beeldje. Dat blijkt maar weer…

jared-leto ogen
Dit kapsel heeft toch mijn voorkeur boven dat hele lange…
jared leto broek
Oke die broek is echt heel lelijk, maar wie let daar nu op met zo’n lichaam!
jared-leto ogen 2
OMG! Die ogen!!!

Het was trouwens ook niet zijn eerste transformatie. Jared gaat vaak ver voor zijn rollen. Zo kwam hij voor zijn rol in Chapter 27 juist vele kilo’s aan. Voor de rol van The Joker is hij daarentegen de sportschool ingedoken en behoorlijk wat spieren gekweekt. Een beetje een jojo dus.

Hij is ook een tijdje gestopt met acteren om zich te richten op zijn band 30 Seconds to Mars. Persoonlijk vind ik dat ze erg goede muziek maken. Toch is Jared zijn aandacht weer aan het verleggen naar acteren. Dat is ook geen straf! Hij is een behoorlijk creepy Joker al is hij geen Heath Legder. Jared stuurde tijdens de opnames zelfs een rat naar Margot Robbie… Gezellig!

Hij is duidelijk een method actor. Veel van zijn collega’s zeggen Jared pas ontmoet te hebben na de filmopname, omdat hij tijdens de film gewoon altijd het karakter was. Dat noem ik nog eens commitment!

Nutteloos feitje: Hij is veganist, dus dat wordt geen McDonalds met hem 😉

Bronnen: afb. 1afb. 2, afb. 3afb. 4

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marcia schreef:

    Dit is zeker een fijne filmmeneer! Ik houd wel van mannen met lang haar ❤ Al is het feit dat ik met hem niet naar McDonald's zou kunnen stiekem toch een beetje een afknapper 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Nostra schreef:

    Mr.Nobody is nog steeds m’n favoriete film waar hij in speelt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.