Fijne filmmeneer: Will Smith

on

Het is weer woensdag en dus hoog tijd voor een nieuwe fijne filmmeneer! Deze week hebben we ons oog laten vallen op Will Smith.

will-smith-1

Naam: Willard (Will) Christopher Smith Jr.
Geboortedatum: 25 september 1968
Burgerlijke staat: Getrouwd met Jada Pinkett Smith

Wie is er niet groot geworden met The Fresh Prince of Bell Air? Ik in ieder geval wel en ik vond het fantastisch! Ik moest altijd ontzettend lachen om die serie en vooral om Will. Ik vind Will Smith ontzettend sympathiek (en ook zeker niet verkeerd om naar te kijken). Lijkt me echt iemand waar je veel lol mee kunt hebben!

De meeste van zijn films zijn dan ook komedies. De bekendste zijn toch wel de Bad Boys en Men in Black films. Hij heeft trouwens niet alleen maar in grappige films gespeeld. Will heeft ook een serieuze kant. Zo was hij onder andere te zien in Enemy of the State en Ali, een film over het leven van bokser Muhammad Ali.

Yo Home to Bell Air!

 

Oelala! Niet verkeerd!

 

Een echte familyman die Will

 

Mijn persoonlijke favoriete Will Smith films zijn Independence Day en de eerste Bad Boys film. Al kan ik ook nog steeds genieten van The Fresh Prince of Bell Air.

Will is naast acteur ook geen onverdienstelijke rapper. Uiteraard ken je het nummer dat hij rapt aan het begin van The Fresh Prince (Yo Home to Bell Air), maar waarschijnlijk ken je de nummers Miami, Gettin’ jiggy wit it, Wild Wild West en Summertime ook wel. Voor die laatste won hij zelfs een Grammy!

Nutteloos feitje: Spreekt vloeiend Spaans!

 

Marieke

 

Bronnen: afb. 1, afb 2, afb 3, afb 4

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. riinyosa81 schreef:

    Ik ben een man dus hou me niet bezig met het uiterlijk van Will Smith…
    Wel denk ik dat meneer Smith een veel betere acteur is dan dat wij met zijn allen denken. Het is jammer dat hij veel schreeuwerige rollen heeft gespeeld. Had hem veel liever en vaker in goede drama’s willen zien maar dat kan natuurlijk nog komen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.