Fijne filmmeneer: Channing Tatum

on

Het is weer woensdag en dus weer hoog tijd voor een fijne filmmeneer! Deze week is de keus gevallen op Channing Tatum.

 

Naam: Channing Matthew Tatum
Geboortedatum: 20 april 1980
Burgerlijke staat: Getrouwd

We kennen hem natuurlijk allemaal van de film Step Up. Een man die er zo goed uitziet en ook nog eens zo kan bewegen, die vergeet je niet snel… Je kunt het zijn tegenspeelster dan ook niet kwalijk nemen dat ze verliefd op hem werd. Ondertussen zijn de twee getrouwd en hebben een kindje.

Channing zijn acteercarrière is in de afgelopen jaren alleen maar vooruit gegaan. Hij was o.a. te zien in Dear John, The Vow, 21 Jump Street en White House Down. Maar de film waar we het allemaal echt warm van kregen was natuurlijk Magic Mike. Het gerucht gaat dat er ook een deel twee komt en dat Channing ook weer van de partij is. Daar zeggen we geen nee tegen natuurlijk!

Een man in pak, kan het nog beter…?

 

 

Ja, het kan beter! Let’s hear it for Magic Mike!!!

 

Nog eentje dan, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen!

 

Volgend jaar is hij samen met o.a. Mila Kunis te zien in Jupiter Ascending. Al geef ik meteen toe dat je daar niet heen hoeft voor zijn looks, want die hebben ze redelijk goed weten te verstoppen. Verder kun je hem ook nog zien in de volgende X-men film. Voorlopig is Channing dus nog niet van het scherm verdwenen. Gelukkig maar! Je vindt hier alvast een voorproefje van Jupiter Ascending.

 

Marieke

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

8 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.