Fijne filmmeneer: Bryan Greenberg

on

Vorige week hadden we een lijst met de fijnste filmmeneren van 2015, maar ook in 2016 mogen de fijne mannen natuurlijk niet ontbreken. Daarom ook deze week weer een fijne filmmeneer! In het nieuwe jaar kiezen we voor Bryan Greenberg.

Bryan

Naam: Bryan E. Greenberg
Geboortedatum: 24 mei 1978
Burgerlijke staat: Getrouwd

Bryan is vooral bekend geworden door TV-series, maar ondertussen is hij meer in films te zien dan op TV. Een van zijn bekendste TV-rollen is waarschijnlijk wel Jake in One Tree Hill.

Jake was absoluut een van mijn favorieten in de serie. Zo erg zelf dat toen hij onverwacht terugkwam ik samen met een vriendin hysterisch Jake uitriep en in mijn handen begonnen te klappen. Yeah I know, behoorlijk sneu, maar we waren er gewoon heel happy mee ;).

Bryan one tree hill
Als Jake in One Tree Hill
Bryan body
Goedemiddag!
bryan pak
Staat hem best goed zo’n strikje!

Later was hij te zien in October Road. Ik vond dat best een leuke serie, maar helaas werd deze al na twee seizoenen gecanceld. Daarna maakte hij de overstap naar film. Zo was hij te zien in o.a. Bride Wars en Friends with Benefits.

De laatste tijd is het een beetje stil rondom hem. Hij heeft in wat kleine films gespeeld, maar wij zien hem toch graag weer eens in een goede, grote rol. Hopelijk is hij binnenkort dus weer eens in de bioscoop te bewonderen 😉

Nutteloos feitje: Hij wilde vroeger Michael J. Fox zijn

 

Bron: afb 1, afb.2, afb. 3, afb. 4

5 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.