Fijne filmmeneer: Julian Morris

Vorige week geen fijne filmmeneer, maar zoals beloofd is hij deze week weer helemaal terug! Oke, een dag later dan normaal, maar daarom niet minder fijn… Hij is deze keer niet helemaal door ons zelf bedacht. Een paar weken geleden vroeg Gwen van Be Cool, Sodapop zich namelijk af of we Julian Morris al eens als fijne filmmeneer gehad hadden. Laat dat nu niet het geval zijn. We beloofde haar dat hij binnenkort in de spotlight zou staan en hier is hij dan!

julian-morris

Naam: Julian David Morris
Geboortedatum: 13 januari 1983
Burgerlijke staat: Alleenstaand

Zelf ontdekte ik hem voor het eerst als prins Philip in Once Upon a Time. Bijna letterlijk de prins op het witte paard. Leuk koppie en dus ook meteen benieuwd naar wat hij verder had gedaan. Bleek dat hij deel uit maakt van de originele cast van Pretty Little Liars. Een serie waar ik steeds aan wil beginnen, maar waar het maar niet van komt. Hij was trouwens een tijdje weg uit de serie, maar hij komt weer terug. Dus goed nieuws voor de liefhebbers van die serie!

julian-morris-dokter
Doe ons zo’n dokter!
julian-morris-shirtless
Waarom zou je een shirt aan doen?
julian-morris-street
Deze foto klopt gewoon helemaal. Zou je hem ook als poster kunnen krijgen 😉

Qua looks had hij wel het jongere broertje van Bryan Greenberg kunnen zijn. Of ligt dat helemaal aan mij? Goed doet er ook niet toe. We hadden het over Julian… Waar kun je hem bijvoorbeeld nog meer in zien? Nou in New Girl, 24 en ER, want ook daar deed hij verschillende afleveringen mee. Toch niet de minste series! Verder een serie die ik persoonlijk niet ken Hand of God. Daarin speelt hij een dominee.

Maar volgend jaar dus weer terug in Pretty Little Liars. Ik heb het dus niet gevolgd, maar nu ik weet dat deze fijne man er in zit zet ik hem toch maar in mijn Netflix-lijstje!

Nutteloos feitje: Goed bevriend met PLL co-star Ian Harding

Heb je zelf ook een tip voor een volgende fijne filmmeneer? Just let us know! Laat hieronder gewoon even een berichtje achter en wij gaan er mee aan de slag. Mits het een goede suggestie is natuurlijk 😉

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gwen schreef:

  Super leuk dat jullie Julian één van jullie fijne filmmeneren is geworden! 😀 Nu je het zegt, hij heeft wel iets weg van Bryan Greenberg!

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Jij bedankt voor de leuke tip! 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.