Fijne filmmeneer: James Lafferty

Jeeej!!! Het is weer woensdag en dus weer tijd voor een fijne filmmeneer. Deze keer een meneer waar we de laatste tijd (in ieder geval in Nederland) weinig meer van horen. We hebben gekozen voor James Lafferty!

james-lafferty-banner

Naam: James Martin Lafferty
Geboortedatum: 25 juli 1985
Burgerlijke staat: Vrijgezel

Nu denk je misschien: Wie is dat ook al weer? Nou dat is dus Nathan uit One Tree Hill. Het was ooit pure toeval dat ik die serie begon te kijken. Ik zette de TV aan en toen was daar de eerste aflevering zonder dat ik er ooit van gehoord had. Ik was meteen verslaafd. Zoals ik al eerder heb aangegeven was Jake eigenlijk mijn favoriet, maar als ik uit de broers moet kiezen dan is het Nathan. Niet dat er iets mis is met Lucas. Ik had gewoon een sterker gevoel bij Nathan.

james-lafferty-basketball
Zo als we hem kennen uit One Tree Hill
james-lafferty-shirtless
Wij hebben er geen bezwaar tegen als meneer zijn shirt uit wil doen!
james-lafferty-volwassen
Kleine jongetjes worden groot. Nou ja groot was hij altijd al, laten we het op ouder houden in zijn geval 😉

Na One Tree Hill heeft James nog verschillende dingen gedaan. Zo speelde hij een rol in de TV-serie Crisis (die helaas niet in Nederland te zien was) en in de horrorfilm Oculus. Ik ben niet zo’n horrorfan dus die heb ik even over geslagen… En nog wat kleine films als Waffle Street, Lost on Purpose en Boys on the Run.

Dit jaar is hij te zien in de TV-serie Underground over een groep slaven die ontsnappen bij een plantage. Hij speelt hierin een US Marshal. Wie weet dat we deze serie ooit nog eens in Nederland kunnen zien, maar ik vrees het ergste 😦

Nutteloos feitje: Heeft een zwarte band in Tae Kwon Doe. Je kunt hem dus beter niet boos maken 😉

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Ik ken hem niet 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Je kunt niet iedereen kennen 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.