Filmblog Get Together deel 2

Onder het motto van beter laat dan nooit, hierbij  alsnog mijn verslag van de Filmblog Get Together van dit jaar! Het heeft even geduurd want, ik was de afgelopen tijd nogal druk. Net een nieuwe fulltimebaan, meteen overwerken, concerten, verjaardagen, etentjes. Nou ja je kent kent wel. Bijna allemaal leuke dingen, maar nul tijd om je op je blog te focussen. 

Maar je kunt een super toffe dag als de Filmblog Get Together niet zomaar zonder verslag voorbij laten gaan. En daarom dus een beetje laat toch nog mijn ervaringen van deze dag 😉

s’ Ochtends vroeg vertrokken in de luwte na de nacht en tien minuten op de trein gewacht. Want die had wat vertraging… Oh sorry ik zit nog een beetje in de Guus Meeuwis vibe van afgelopen weekend… Maar goed de trein had die ochtend helaas niet wat vertraging, maar heel veel vertraging, er waren werkzaamheden, storingen, omleidingen. Typisch een gevalletje van: ik moet weer eens een eind met de trein, zucht. Beetje valse start dus, maar dat mocht de pret niet drukken.

Iets te laat kwam ik dan toch aan bij Kino Rotterdam. De film was net begonnen en ik sloop zachtjes de zaal in en schoof aan bij Gwen (BeCoolSodapop) en Patricia (HelloGeekyWorld). Ik plofte in de stoel en hoefde vervolgens alleen maar naar het scherm te kijken. Op dat scherm was de speciaal door De Filmkijker Nostra geregelde film Comfort te zien. De film was helaas iets minder in mijn straatje dan vorig jaar. Maar goed ik vind Bryan Greenberg echt een fantastische acteur en leuke vent, dus ik was vorig jaar wel super verwent. Aansluitend gaf Filmliefhebber Paul nog een interessante presentatie over SEO.

Na de film was het tijd voor de lunch. En het mag gezegd worden, die was super goed. Heerlijke broodjes en salades. Natuurlijk was dit ook de perfecte tijd om even gezellig bij te kletsen. Ik zat aan de ladiestafel met Gwen, Patricia en Lillian (Ongevraagd filmadvies) en het was super gezellig! De vrouwen waren dit jaar wel een beetje onder vertegenwoordigd. Hopelijk is iedereen er volgende keer weer bij.

Toen was het tijd voor de (na vorig jaar) gevreesde filmquiz. Vorig jaar was ik namelijk samen met de mannelijke protagonist en Rick van De Filmrecensent een na laatste. Oftewel het ging niet helemaal lekker. Dit jaar een nieuw team en nieuwe kansen. Ik zat in een team met Jane van I Heart Cinema en Jordy van De Filmrecensent. Het begon meteen lekker toen onze pen er al na tien van de 38 vragen mee ophield, maar uiteindelijk kwamen we toch op stoom. We waren zelf vooral verrast over het feit dat we het behoorlijk goed deden bij de geluidsfragmenten. Uiteindelijk zijn we ergens in de middenmoot geëindigd. Toch niet slecht!

Aan het eind kregen we allemaal nog een tasje met goodies. Altijd leuk natuurlijk! En de dag was uiteraard niet compleet zonder groepsfoto. Het was super leuk om iedereen  weer te zien en om alle nieuwe mensen te ontmoeten. Nostra had het allemaal weer goed voor elkaar. Ik wil hem dan ook nogmaals heeeeeel hartelijke bedanken voor al zijn inzet en deze ongelofelijk toffe dag. Ik heb nu al zin in de volgende!!! 😀

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Leuk om te lezen en ik heb me ook weer erg vermaakt. Er komt natuurlijk weer een volgende…nog even kijken wanneer 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Fijn dat er weer een volgende komt. Kijk er nu al naar uit 😉

   Like

 2. Paul schreef:

  Leuk verslag! Helaas hebben we niet bij kunnen kletsen, maar dat komt volgend jaar wel goed! 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Inderdaad jammer dat we elkaar niet gesproken hebben. Volgende keer beter 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.