Review – Magic Mike XXL

on

Waar ga je heen als je met zes vrouwen naar de bioscoop gaat? Precies Magic Mike XXL. Deze film zit volgepropt met knappe mannen en dat is nooit verkeerd! Channing Tatum en Matt Bomer hebben wij in het verleden natuurlijk ook niet voor niets als fijne filmmeneer gekozen!

magic-mike-xxl-3

Ik had deel 1 ook al in de bioscoop gezien met een vriendin en dan moet je deel 2 natuurlijk ook zien. Een groot deel van de cast is weer teruggekomen voor dit tweede deel. Alleen Matthew McConaughey (als Oscarwinnaar kan dat natuurlijk niet) en Alex Pettyfer (waar is die eigenlijk gebleven?) doen niet mee.

Het verhaal: Het verhaal begint drie jaar later dan waar de vorige film eindigde. Mike heeft zijn eigen bouwbedrijfje (wat niet briljant loopt) en zijn liefde heeft hem ondertussen verlaten. Dan komt hij zijn oude stripmaatjes weer tegen die opweg zijn naar een strippersconventie (geen grap) om voor een laatste keer op te treden. Uiteraard bedenkt Mike dat hij het leven als stripper toch wel een beetje mist en besluit zich weer bij de groep aan te sluiten. Dan wordt het een soort roadmovie waarin ze in verschillende vreemde situaties terecht komen. Uiteindelijk eindigen ze na wat omzwervingen dan toch op de conventie en geven ze een spetterende show. Meer verhaal kan ik er echt niet van maken!

De leukste scene vind ik zelf die bij het benzinestation. Allemaal knetterstoned achter het raam staan te kijken hoe een van hen de caissière aan het lachen probeert te krijgen met een striproutine. Zou het lukken? Nou dat moet je zelf maar bekijken 😉

Conclusie: Geen hoogstaande film, maar zeker leuk voor een meidenavondje!
Verhaallijn: 4
Entertainmentwaarde: 8
Tip: Neem een zak lolly’s mee. Iets te sabbelen is niet verkeerd bij deze film.

 

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Sweet Movies schreef:

    Hahah die tip! Alex Pettyfer deed trouwens dit keer niet mee omdat Channing ‘m niet kon uitstaan, hij had in de eerste film ook meer solo scènes maar omdat Pettyfer zo arrogant was tegenover de rest van de cast heeft hij die eruit geknipt. 😛 Ik vond de scene bij de benzinestation ook het leukst. Hoe zou dat nou komen 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.