Comic-Con

Afgelopen week was er weer Comic-Con in San Diego! Waarschijnlijk heb je er wel eens gehoord, maar wat is het nu precies en wat heb je er als filmliefhebber aan? Veel mensen hebben een beeld van als superhelden verkleedde nerds die samenkomen. Toch is Comic-Con veel meer dan dat!

Veel grote films brengen hun trailers daar uit of brengen groot nieuws. Ook laten de grote sterren graag hun gezicht zien op de conferentie en zijn er panels waar pers en fans vragen kunnen stellen aan de acteurs en filmmakers. Er is wel veel Science Fiction en ja superhelden zijn zeker van de partij, toch is het zeker interessant om Comic-Con in de gaten te houden. Zo was er dit jaar veel aandacht voor de nieuwe Star Wars-film en ook Batman v Superman stond in de schijnwerpers.

Hieronder een selectie uit de trailers en specials die dit jaar hun release hadden op Comic-Con:

Star Wars – Behind the scenes

Batman v Superman

Game of Thrones – Audition reel (met Carice & Michiel)

Heroes Reborn

The Man from U.N.C.L.E. (met Hugh Grant, die hebben we lang niet gezien!)

Sherlock – First look

Verder zijn er ook altijd leuke nieuwtjes te melden vanaf Comic-Con. Zo werd bekend gemaakt dat Jennifer Lawrence een rol gaat spelen in de verfilming van The Rosie Project. Ik heb zelf het boek gelezen en ben erg benieuwd naar de verfilming. Zou Jen Rosie gaan spelen? Vast wel!

Oh en kennelijk krijgt Arrow een nieuwe outfit in het nieuwe seizoen (ach ja, nutteloos nieuws heb je ook nodig).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.