Fijne filmmeneer – Adam Levine

Thank God It’s Wednesday! De dag waarop wij elke week een nieuwe fijne filmmeneer voor je hebben. Deze week is hij misschien iets meer een fijne muziekmeneer, maar we hebben hem acterend ook al een paar keer gespot! En aangezien Maroon 5 vanavond in de Ziggo Dome staat is Adam Levine deze week de fijne filmmeneer.

 adam levine

Naam: Adam Noah Levine
Geboortedatum: 18 maart 1979
Burgerlijke staat: Getrouwd sinds vorig jaar (zijn we toch net te laat 😦 )

Vanavond ga ik naar Maroon 5 in de Ziggo Dome. Daar hoort een bijpassende fijne filmmeneer bij dacht ik zo. En wie beter dan de leadzanger van de band, Adam Levine!

Misschien vraag je je af kan hij acteren dan? Het antwoord is ja dat kan hij. Hij heeft nog niet echt heel veel gedaan op acteergebied (oké toegegeven bijna niets), maar wat niet is kan nog komen. We zijn er in ieder geval al vroeg in zijn carrière bij!

adam levine american horror story
Adam met Jenna Dewan Tatum in American Horror Story
adam_levine_top_8_the_voice
Ook in de Amerikaanse versie smeken de choaches van The Voice om kandidaten. Maar wie zou er nu niet voor Adam kiezen?
Adam-Levine-underwear
Mooie tatoeages zeg…

De meeste van zijn rollen (3 van de 4) hadden wel met muziek te maken. Zijn eerste rol was in 30 Rock, waarin hij zichzelf speelde, altijd lastig ;). Daarna kwam American Horror Story. Waar hij een rol had naast de vrouw van Channing Tatum. Dat had weinig met muziek te maken en meer met gruwelen. Niet helemaal mijn serie…

Zijn eerste (en tot nu toe enige echte) filmrol was in Begin Again. Daarin speelde hij muzikant Dave. En mocht je toevallig net naar Pitch Perfect 2 zijn geweest dan heb je hem ook langs zien komen. Daarin was hij te zien als Voice Coach.

Ook een leuk weetje hij is te zien in aflevering 2 van seizoen 5 van CSI New York. In die aflevering gaat er een meisje dood tijdens een concert van Maroon 5… (ahum, nou hopen dat dat vanavond niet gebeurt).

Nutteloos feitje: Is goed bevriend met Jake Gyllenhaal. Is coach in de Amerikaanse versie van The Voice.

Bron: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.