Aan de Netflix

on
Nee, ik kom niet onder een steen vandaan. Maar ik had nog nooit iets gedaan met Netflix. Natuurlijk heb ik het vaak zat voorbij zien komen bij anderen en dan word je toch stiekem wel een beetje nieuwsgierig.
Netflix logo
Twee weken was het daarom zo ver, ik heb een proefabonnement afgesloten voor een maand. Tot en met 8 januari kan ik he-le-maal losgaan en alle tv-series en films bekijken die op Netflix beschikbaar zijn. Ik heb een proefabonnement voor 2 schermen gekozen. Handig, want in de familie is er altijd wel iemand die ook mee wil kijken. Dit abonnement kost € 8,99 per maand.
Mijn eerste indruk over het aanbod is goed. Veel bekende films en tv-series kan ik kijken en zelfs Nederlandse cabaretvoorstellingen staan erop. Ik moet wel toegeven dat ik nog niet super veel gekeken heb (maar lang leve de kerstvakantie!). Op aanraden van mijn broertje ben ik begonnen aan Sons of Anarchy. Spannend. Ik weet nog niet of het helemaal wat voor mij is. Verder heb ik de eerste aflevering van Marco Polo gekeken. De eerste indruk is goed, ik houd wel van dit soort series.
Ik was bang dat met de internetsnelheid thuis het kijken echt drama zou zijn, maar het valt me niks tegen. Ik merk soms wel dat de kwaliteit van de video niet optimaal is. Kleinigheidje houd je altijd zeggen we dan maar. Ik ga ondertussen vrolijk verder met het testen van Netflix. Begin januari meld ik me weer met mijn bevindingen. Hebben jullie ook Netflix en bevalt ’t een beetje?

Miron


Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.