Review: Pokémon Dedective Pikachu

on

Tijdens de laatste Avengers zag ik Pikachu als trailer voor de film. Stiekem werd ik toen een beetje verliefd op het kleine gele wezentje. De volgende dag zei ik tegen een collega dat ik de film stiekem heel graag wilde zien. Haar reactie? Ik ook!

Nou ja, dan zit er natuurlijk niets anders op dan om gewoon gezellig te gaan. Uit het werk zijn we lekker een hapje gaan eten en toen op naar de film. Helaas was ik de afgelopen tijd een beetje druk en kwam het er niet van om een review te schrijven. Maar nu dan alsnog 😉

We kennen natuurlijk allemaal de tekenfilm Pokémon met Ash en Pikachu. Daar gaat deze film dus niet over. We hebben het hier over een andere Pikachu. Deze is overigens niet minder schattig en kan praten. Nou ja praten. Er is een iemand die hem kan verstaan en dat is Tim. Samen gaan ze op onderzoek uit wat er is gebeurd met de vader van Tim.

Het verhaal is leuk en entertaining. Natuurlijk is het niet de beste film van het jaar, maar ik heb me prima vermaakt. Ryan Reynolds was absoluut een goede keuze als stem van Pikachu. Hij was weer grappig als altijd. Ik vraag me in eens ook af waarom hij nog nooit fijne filmmeneer is geweest. Misschien moet ik daar binnenkort ook even verandering in brengen…

Ik vind deze film daarom zeker wel een aanrader. Dus als je je de komende tijd geen zin hebt om naar de bios te gaan, dan is dit een goed alternatief. Alhoewel er wel weer veel goede films draaien en uitkomen.

Cijfer: 7 (halve punt extra om dat Pikachu zo schattig is. Zou hem best als huisdier willen)

 

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.