Het is weer Marvel maandag

Vraag je je elke maandag af wat je nu weer moet gaan kijken? Dan heb ik nu de oplossing voor je! Vanaf 14 augustus heeft Veronica weer de Marvel Maandag. Al je favoriete superhelden komen weer voorbij. Behalve Spider-Man natuurlijk, daar moet je toch echt voor naar de bios.

Even op een rijtje welke films er komen, zodat je kunt zien welke maandag je echt thuis moet blijven. Nou ja, je kunt het natuurlijk ook gewoon opnemen. Kun je ook meteen de reclames doorspoelen. Wel zo prettig!

Maandag 9 oktober
20.30 uur – Captain America-The Winter Soldier
Chris Evans is weer terug als Captain America in het tweede deel van deze filmreeks.

Maandag 16 oktober
20.30 uur – The Incredible Hulk
Voordat Mark Ruffalo de Hulk speelde waren er al twee andere acteurs geweest die in de huis van onze groene vriend waren gekropen. Vanavond zie je ze allebei. Allereerst de variant met Edward Norton. Eerlijk gezegd vond ik hem het leukst als Hulk, maar volgens mij ben ik daarin een van de weinige. Vanavond kun je dus zelf zien of je het met me eens bent.

22.45 uur – Hulk
De andere acteur die de Hulk speelde was Eric Bana. Nu vind ik dat een fantastische acteur, maar van hem als Hulk was is niet overtuigd. Je ziet hem vanavond meteen na Nortons variant, dus makkelijk vergelijken wie je het beste vind 😉

Helaas, nog niet alle films en tijden zijn bekend, maar ik hou het in de gaten. Zodra er meer bekend is vul ik het voor je aan!

Bron afbeelding

Advertenties

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Paul schreef:

    Leuk dat er weer een Marvel-maandag komt en wat betreft timing ook prima gezien het feit de nieuwe Marvel films draaien en verschijnen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s