Het is weer Marvel maandag

Vraag je je elke maandag af wat je nu weer moet gaan kijken? Dan heb ik nu de oplossing voor je! Vanaf 14 augustus heeft Veronica weer de Marvel Maandag. Al je favoriete superhelden komen weer voorbij. Behalve Spider-Man natuurlijk, daar moet je toch echt voor naar de bios.

Even op een rijtje welke films er komen, zodat je kunt zien welke maandag je echt thuis moet blijven. Nou ja, je kunt het natuurlijk ook gewoon opnemen. Kun je ook meteen de reclames doorspoelen. Wel zo prettig!

Maandag 14 augustus
20.30 uur – X-men
De X-menfilm waar we de mutanten voor het eerst ontmoeten. Je weet wel die ene met Famke Jansen als Jean Grey, James Marsden als Cyclops en natuurlijk Hugh Jackman als Wolverine. In deze film maken we kennis met de school van Charles Xavier en zien we dat niet alle mutanten goed zijn.

Maandag 21 augustus
20.30 uur – X2: X-Men United 
General Stryker is er op gebrand om alle mutanten uit te roeien. De X-men moeten alles op alles zetten om dit te voorkomen.

23.15 uur – X-Men: The Last Stand
De trilogie is natuurlijk niet compleet zonder The Last Stand. Er is een middel uitgevonden waardoor mutanten weer “gewoon” kunnen worden. Magneto ziet dit als een bedreiging en komt in opstand. Xavier wil een vreedzame oplossing. Dit lijdt tot een confrontatie tussen de twee kampen.

Maandag 28 augustus
20.30 uur – X-Men: First Class
Bij deze X-men film gaan we terug in de tijd. Xavier en Eric (Magneto) zijn nog jong en zijn zelfs vrienden. We zien hoe ze vrienden worden en hoe ze samen werken om de wereld te redden. Zal de vriendschap dit overleven… In deze film spelen James McAvoy en Michael Fassbender de hoofdrollen. Toch niet de minste acteurs!

Maandag 4 september
20.30 uur – X-Men: Days of Future Past
Wolverine wordt terug gestuurd in de tijd om de toekomst te redden. Toch fijn om Hugh Jackman weer terug te zien in X-men. Zal het hem lukken om samen met de jonge Xavier de toekomst veilig te stellen?

? – X-Men Origings: Wolverine
De eerste film die maar om een mutant draait. Niet de minste natuurlijk. In deze film komen we meer te weten over de achtergrond van Wolverine. Hoe hij zo geworden is als hij nu is.

Maandag 11 september
20.30 uur – The Wolverine
Het kon natuurlijk niet bij een film over deze X-man blijven. In dit deel gaat Wolverine naar Japan om een oude kennis te helpen. Natuurlijk verloopt dit allemaal weer niet zoals hij hoopt.

Maandag 19 september
?

Helaas, nog niet alle films en tijden zijn bekend, maar ik hou het in de gaten. Zodra er meer bekend is vul ik het voor je aan!

Bron afbeelding

Advertenties

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Paul schreef:

    Leuk dat er weer een Marvel-maandag komt en wat betreft timing ook prima gezien het feit de nieuwe Marvel films draaien en verschijnen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s