Filmruil #2 – Marieke

Het is al een tijdje geleden dat we de eerste filmruil deden en dus vonden we het hoog tijd om weer eens van dvd’s te wisselen! Ze bleven even liggen (druk, druk, druk), maar nu heb ik de dvd die ik van Miron kreeg toch eindelijk gekeken…

Guardians of the Galaxy2

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen kreeg ik van Miron Guardians of the Galaxy en zij van mij The Breakfast Club. Bijna onmogelijk om twee films te vinden die qua genre zo ver uit elkaar liggen, maar daardoor misschien wel extra leuk!

Waarom gaf ik Miron The Breakfast Club? Ik heb zelf deze film jaren geleden voor het eerst gezien en ik vond hem meteen leuk. Toen ik hem niet zo lang geleden weer zag voldeed hij nog steeds aan het beeld dat ik er van had. Ik blijf het knap vinden hoe ze een hele film kunnen maken over 5 tieners die moeten nablijven zonder dat het saai wordt! De film valt wat mij betreft in de categorie Old School Cool! Een echte must see voor de filmliefhebbers (en dat is Miron natuurlijk). Voor mijn gevoel is het een you-love-it-or-you-hate-it-film. Ik ben dus erg benieuwd onder welke van de twee Miron valt.

En dan nu de film die ik van Miron kreeg: Guardians of the Galaxy. Ik had zelf in de bioscoop de trailer van deze film gezien en was niet onder de indruk. Sterker nog het leek me een compleet kansloze film. Normaal gesproken ben ik wel van de superheldenfilms, maar deze… Een pratende wasbeer, een of andere groen wicht, een wandelende boom en Chris Pratt. Niet echt iets om naar uit te kijken, wie zou daar in hemelsnaam heen gaan? Tot mijn verassing werd het echter een super grote bioscoophit. Ik begreep er werkelijk niks van! Ik had de film waarschijnlijk ook nooit gekeken als ik hem niet had gekregen voor de filmruil.

En nu is het moment gekomen dat ik moet toegeven dat ik dan echt iets gemist had! Ik vond de film echt super leuk! Die pratende wasbeer is zo grappig, die boom is gewoon aandoenlijk en Cris Pratt is toch leuker dan ik dacht. Goed over die groene dame ben ik het nog niet helemaal eens, maar wie weet als ik de film nog een keer kijk… (wat zeker gaat gebeuren, want hij moet zó in mijn dvd-collectie!). De film heeft trouwens ook een heerlijke soundtrack. Het verhaal is een beetje lastig te vertellen, dus ik raad aan om hem gewoon zelf te bekijken!

Dus mocht je net als ik niet onder de indruk zijn geweest van de trailer? Misschien is het dan toch de moeite waard deze film een kans te geven. Ik heb in ieder geval al zin in deel 2, jammer genoeg komt ie waarschijnlijk pas in 2017…

Conclusie: Bedankt Miron! Ik durf zeker nog een filmruil aan… Wie weet binnenkort dus filmruil #3

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.