Fijne filmmeneer: Michael Fassbender

Het is weer hoog tijd voor een fijne filmmeneer! Deze keer een man die werkelijk van alle markten thuis is als het op filmrollen aankomt. Waarom is hij eigenlijk nooit eerder fijne filmmeneer geweest? Duidelijk een foutje van mijn kant… Maar dan nu alle spotlights op Michael Fassbender!

Naam: Michael Fassbender
Geboortedatum: 2 april 1977
Burgerlijke staat: Relatie met Alicia Vikander

Veel mensen kennen Michael waarschijnlijk van de X-menfilms. Als dat het enige is waar je hem van kent is dat wel eeuwig zonde. Niet dat hij daarin niet goed is, maar hij heeft zoveel goede andere rollen gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan slavenhouder Edwin Epps in 12 Years a Slave. Geen sympathieke rol, maar wel steengoed.

Verder is hij ook bekend van rollen in Prometheus, Hunger en natuurlijk 300. Ja, I know er zijn er nog veel meer, maar ik kan ze moeilijk allemaal gaan zitten opsommen…

Van mij hoeft hij niet meer aan te doen 😉
Volgens mij kijkt hij dwars door ons heen!
Ik luister…

Assassins Creed was wellicht een kleine miskleun. Al heb ik die zelf niet gezien, dus een heel eerlijk oordeel kan ik daar niet over geven. De recensies die ik las waren in ieder geval niet bijzonder lovend. Toch zij het hem vergeven. Na zoveel goede dingen mag het ook wel eens iets minder zijn.

Hij is trouwens goed bevriend met mede X-men-ster en ook fijne filmmeneer James McAvoy. Interviews met hen samen vind ik altijd leuk om te kijken. Bijvoorbeeld toen ze samen bij Graham Norton waren. Je kunt dan echt zien dat ze het goed met elkaar kunnen vinden.

Een ding is zeker we zijn nog lang niet van Michael af. En dat is maar goed ook!

Nutteloos feitje: Hij is in Duitsland geboren en spreekt ook vloeiend Duits

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.