TV-tip: Harley and the Davidsons

De nieuwe series gaan maar door. Eerst was er The Shannara Chronicles, toen Blindspot, vervolgens The Living and The Dead en nu is het tijd voor Harley and the Davidsons. Vier totaal verschillende series en dus voor ieder wat wils. Bij Harley and the Davidsons komen de liefhebbers van waargebeurde verhalen aan hun trekken. De driedelige serie gaat over hoe het merk Harley Davidson ontstond.

In de serie speelt onder andere Neerlands trots Michiel Huisman een van de Davidsons. Samen met zijn broer en vriend Bill Harley start hij een motormerk. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Er is rivaliteit zowel op als buiten het circuit. Hun doel: Het nummer 1 motormerk in Amerika worden!

Tegenwoordig kent eigenlijk iedereen het merk Harley Davidson, maar nu kun je vanaf 8 oktober bij Discovery Channel zien hoe het allemaal ontstond. Zorg dus dat je zaterdag om 21.00 uur je TV op Discorvery hebt staan 😉

Hier alvast een klein voorproefje!

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.