#HollandseHeld – Michiel Huisman

on

Kun je je de film Costa nog herinneren?  Dat was de eerste keer dat ik Michiel Huisman op het scherm zag. Wie had verwacht dat hij jaren later een van Nederlands beste en bekendste acteurs zou zijn?

Hij liet zijn carrière in Nederland voor wat het was en verhuisde naar Amerika. Hij is daar van klungelig broertje van Katja Schuurman in Costa uitgegroeid tot topacteur. Mogen we als Nederlanders best trots op zijn!

Hij heeft ondertussen in verschillende Amerikaanse films en series gespeeld en dit jaar kwam zijn echte grote internationale doorbraak in de topserie Game of Thrones. Verder is hij ook te zien naast Gisele Bundchen in de nieuwste Chanelreclame. Je kunt moeilijk meer om zijn leuke koppie heen. Niet slecht voor een jongen die begon als mislukte propper!

Volgend jaar is er ook al weer iets om naar uit te kijken. Hij is dan te zien naast Blake Lively (inderdaad die van Gossip Girl) in The Age of Adaline. Adaline kan niet ouder worden dan 29 en durft niet verliefd te worden, omdat ze niet oud kan worden met die persoon. Maar dan loopt ze onze Michiel tegen het lijf en je kunt haar niet kwalijk nemen dat ze smoorverliefd wordt op hem. Bekijk snel de trailer…

Die kunnen we ook alvast in onze agenda schrijven! Tot die tijd moeten we het maar met Game of Thrones doen voor onze dosis Michiel Huisman. Ook niet vervelend!

Marieke

6 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.