TV-tip: The Shannara Chronicles

Tegenwoordig kijk ik altijd eerst even op IMDb of een serie niet al gestopt is, voordat ik het ga volgen. Vaak zenden Nederlandse zenders namelijk gecancelde series uit. Dan ga je dus lekker voor een nieuwe serie zitten en blijkt het na een seizoen gestopt te zijn met een open einde. Dat is zó frustrerend!

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk kijk ik sowieso weinig series meer op TV. Lang leve Netflix! Toch komt Net5 nu met een nieuwe serie die mij wel interessant lijkt en ook in Amerika nog loopt. Vanaf 7 september zendt Net5 The Shannara Chronicles uit. Ben jij een liefhebber van fantasyseries? Dan is deze serie zeker iets voor jou!

The Shannara Chronicles is gebaseerd op de Shannara-boekenreeks van Terry Brooks. Het verhaal speelt zich af in the Four Lands. Demonen zijn uit the Four Lands verbannen naar the Forbidden. Ze worden daar vastgehouden d.m.v. een magische boom Ellcrys. Maar in eens komen de demonen terug naar the Four Lands.

De serie vertelt het verhaal van Wil, Amberle en Eretria die worden geholpen door de laatste druïde Allanon. Samen moeten ze de Ellcrys beschermen, zodat hij niet sterft, want dan kunnen alle verbannen demonen terug naar de Vier Landen.

Er doen verschillende bekende namen mee in de serie zoals John Rhys-Davies (Lord of the Rings) en Manu Bennett (Spartacus/Arrow). Maar ook leuke nieuwe namen als Austin Butler en Aaron Jakubenko zijn zeker de moeite waard!

bron afbeelding

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. De Protagonisten schreef:

  Deze serie wil mijn vriendin heel graag zien. Niet helemaal mijn genre, maar soms moet je er wat voor over hebben 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Ach gezellig samen op de bank een serie kijken kan nooit kwaad toch? 😉

   Geliked door 1 persoon

   1. De Protagonisten schreef:

    Natuurlijk niet 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.