Review: Waffle Street

Ik had dit weekend zin om even lekker een film te kijken waar je niet te veel bij na hoeft te denken. Gewoon een fijne feel good film. Dus besloot ik Waffle Street te kijken.

Tot mijn verrassing speelde James Lafferty de hoofdrol. James ken je misschien beter als Nathan uit One Tree Hill. Ik wel in ieder geval, want dat vond ik echt een fijne serie! Na OTH had ik hem eigenlijk niet meer gezien, maar hier was hij in eens weer!

Het verhaal: James Adams doet goede zaken op Wall Street. Hij is een genadeloze businessman en klimt snel binnen het bedrijf. Dan op een dag wordt hij zo maar aan de kant geschoven en besluit hij het over een volledig andere boeg te gooien. Hij gaat op zoek naar iets met betekenis. Hij wil weer het gevoel hebben iets voor de mensheid te betekenen in plaats van alleen maar aan geld te denken.

Na 480 sollicitaties die nergens naar leiden gaat hij een hapje eten bij Waffle Street. Toevallig zijn die nog op zoek naar een nieuwe werknemer. Zo begint hij dus helemaal onder aan de ladder. Hij ontmoet kleurrijke types en leert zichzelf beter kennen. Na een tijdje hoort hij dat als je 1000 uur gewerkt hebt voor het bedrijf je je eigen franchise mag openen. Hij werkt keihard en samen met zijn vrouw zet hij alles op zij om zijn nieuwe droom waar te maken.

Natuurlijk gaat het allemaal niet zonder slag of stoot. Juist daarom is de film sympathiek. Het is een waargebeurd verhaal wat het toch een soort van extra dimensie geeft. Het is geen Oscarwaardige film ofzo, maar prima als je zin hebt in een lekkere feel goodfilm.

Cijfer: 7 Fijne film als je even nergens aan wilt denken

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Nostra schreef:

    Klinkt inderdaad lekker luchtig…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.