Review: Bad Moms

on

Het was al weer even geleden dat wij samen naar de bioscoop waren geweest. Dus hoog tijd om er weer eens gezellig samen op uit te gaan. Miss Movie @ the movies! Bij zo’n meidenuitje hoort natuurlijk een toepasselijke vrouwenfilm en dat werd Bad Moms.

miss movie

Nu vraag je je natuurlijk af of deze film de moeite waard was… Voor een gezellige uitje met de meiden is het zeker een aanrader. Geen idee of het mannen ook aanspreekt, maar bij ons zaten er in ieder geval mannen (zonder vrouw) in de zaal die het ook naar hun zin leken te hebben.

Het verhaal: Mila Kunis is een moeder die met alle macht probeert haar leven zo perfect mogelijk te leven. De perfecte moeder, de perfecte vrouw, de perfecte werkneemster. Dat kan natuurlijk niet en op een gegeven moment ontploft ze. Dat is dan weer de schuld van perfect mom Christina Applegate. Je mag bij de bakesale namelijk echt niet aankomen met iets wat gekocht is en daarnaast mag er een waslijst aan dingen niet in de baksels voor komen. Mila trekt het niet meer en besluit samen met twee andere moeders een bad mom te worden. De dames gaan vervolgens helemaal los, met alle hilarische gevolgen van dien.

Cijfer: 7,5 grappig en perfect voor een meidenavond!

Bron afbeelding

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gwen schreef:

  Lijkt me leuk, vooral vanwege de cast! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Nostra schreef:

  Misschien ooit op Netflix, maar dit spreekt me (logisch ook) niet echt aan…

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Is inderdaad wel echt een vrouwenfilm 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.