Fijne filmmeneer: Luke Evans

Het is bijna zover. Volgende week komt eindelijk Beauty and the Beast in de bioscoop. Daar moet onze fijne filmmeneer natuurlijk wel bij aansluiten. Ewan McGregor hebben we al eens gehad. Dus we hebben de keuze nu op Luke Evans laten vallen.

Naam: Luke George Evans
Geboortedatum: 15 april 1979
Burgerlijke staat: Single

Luke speelt in Beauty and the Beast de zelfingenomen Gaston. Zelf vind ik hem erg goed gecast. Zijn looks passen perfect. Al is Luke in het normale leven wel iets appetijtelijker dan Gaston. Ook iets minder zelfingenomen gelukkig 😉 Hij is bijna altijd vrolijk in interviews en komt als een gezellig en positief persoon over.

Natuurlijk leerden we hem voor het eerst goed kennen toen hij de rol van Bart op zich nam in de Hobbit-films. Daar liet hij bij vele een onuitwisbare uitdrukking achter. Daarna was hij in nog een filmfranchise te zien, namelijk Fast and the Furious.

My, what a guy, that Gaston!!!
Oelala! Hoe hard zou je daar voor moeten trainen?
Hij kan ook heel zwoel kijken…

Hij heeft ook in wat mindere hoogstaande films gespeeld, zoals bijvoorbeeld Immortals, Clash of the Titans, Three Musketeers en Dracula Untold, maar die waren wel entertaining en hij zag er goed uit. Dus we vergeven het hem maar, er staat ook veel goeds tegenover.

Ik kan niet wachten om hem als Gaston te zien! Volgende week weer een Beauty and the Beast geïnspireerde fijne filmmeneer… Dan Stevens, oftewel het beest zelf 😀

Nutteloos feitje: Luke had bijna nee gezegd tegen de rol van Gaston, maar nadat hij de tekenfilm had gezien besloot hij het toch te doen. Gelukkig maar!

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nostra schreef:

  Gisteren naar de premiere geweest en Evans is erg leuk in deze film. Aanstaande vrijdag kijk ik in de vele gezichten van naar Emma Watson 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Ben erg benieuwd naar de film, was vroeger al fan van de tekenfilm! Emma Watson is ook een erg leuke dame, daarom was ze al eerder fijne filmmevrouw bij ons 😉 Ben benieuwd wat je over haar schrijft. Ik hou het in de gaten!

   Like

   1. Nostra schreef:

    Hij is redelijk trouw aan de tekenfilm en ziet er visueel prachtig uit. M’n dochter heeft er al een recensie over gechreven. M’n “de vele gezichten” zijn een samenvatting van haar carriere met foto’s van al haar rollen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.