Review: Beauty and the Beast

on

Er was één film waar ik dit jaar echt heel erg naar uitkeek en dat was natuurlijk Beauty and the Beast. Nu was het eindelijk zover en kon ik het Disneysprookje op het grote scherm gaan bekijken.

Ik voelde me weer even een vijfjarig meisje, want zo oud was ik toen de tekenfilm uitkwam. Belle en het Beest was vroeger al een van mijn favorieten tekenfilms. Daarom was ik ook een beetje bang voor deze verfilming. Zou het wel op kunnen tegen de tekenfilm?

Het antwoord is volmondig ja! Het was echt een prachtige film en een feest van herkenning. Het gaf me echt weer dat blije Disney-gevoel. De liedjes spoken nu allemaal nog rond in mijn hoofd. En het zag er allemaal even mooi uit. Natuurlijk is Emma Watson als Belle fantastisch gecast, daar twijfelt volgens mij niemand aan. Ook Luke Evans als Gaston is echt geweldig en Josh Gad is heel leuk als LeFou. De enige die ik ietsje minder vond was Dan Stevens als het Beest. Hij was niet slecht hoor, maar gewoon net iets minder perfect dan de rest.

Het verhaal is natuurlijk bekend, zeker voor de liefhebbers van de tekenfilm. Ik ga het dan ook niet helemaal voor jullie opschrijven. Ik zeg alleen dat het echt eer doet aan de tekenfilm. Dat vond ik bij Cinderella bijvoorbeeld iets minder. Beauty and the Beast is tot nu toe zeker mijn favoriete Disney-verfilming.

Twijfel je nog steeds of je deze film in de bios moet gaan kijken? Stop met twijfelen ga gewoon. Laat je lekker meeslepen in dit Disney-spektakel en geniet van de liedjes Be Our Guest en natuurlijk het iconische Beauty and the Beast. Ze blijven gegarandeerd een dag in je hoofd zitten! Je loopt met een heerlijk blij gevoel de bioscoop uit.

Cijfer: 9 al is het alleen al vanwege het heerlijke Disney-gevoel!

Bron afbeelding

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. leegschrift schreef:

  Hij lijkt me ook leuk. Maar ik heb zoveel geduld, dat ik hem waarschijnlijk wel op tv pas ga kijken. haha

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Als echte Disney-fan moest ik hem wel in de bioscoop zien. Kon dat geduld echt niet opbrengen 😉

   Like

   1. leegschrift schreef:

    Helemaal gelijk heb je.

    Geliked door 1 persoon

 2. Paul schreef:

  Ik ga waarschijnlijk morgen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Heel veel plezier!

   Like

 3. Jessica schreef:

  Ik heb hem gisteren gezien! ^^ Hij was mooi. ❤

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Ja hè, echt een blije Disney-film!

   Like

 4. Nostra schreef:

  Vond hem ook erg leuk. Wat vinden jullie van de nieuwe liedjes? Moet ze nog een keer horen, maar maakten niet zijn impact… Waarschijnlijk omdat ik de originele goed kende.

  Geliked door 1 persoon

  1. Miss Movie schreef:

   Heel eerlijk kan ik me de nieuwe liedjes niet meer echt voor de geest halen… Geen goed teken denk ik 😉 Maar misschien komt het inderdaad ook wel doordat ik de anderen door en door ken

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.