This is Us eindelijk in Nederland

De Amerikaanse hit-serie van afgelopen jaar was zonder twijfel This is Us. Tot nu toe was de serie nog niet in Nederland te zien, maar daar komt binnenkort verandering in. Fox gaat de serie namelijk uitzenden en daar zijn wij heel blij mee!

This is Us gaat over gewone mensen die allemaal op dezelfde dag geboren zijn. Je volgt hen in hun leven en ziet de verschillen tussen hen, ook al hebben ze dezelfde opvoeding. Je ziet hun ouders en hoe zij hun best doen hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Toch hebben ze allemaal hun eigen struggles en proberen allemaal hun weg te vinden in het leven. Een zoekt bijvoorbeeld zijn biologische vader, de ander kampt met overgewicht en een van hen is ongelukkig met zijn werk.

Een simpel concept, maar het werkt. Series hoeven niet altijd spectaculair te zijn, met superhelden of iets dergelijks. Soms is het fijn om gewoon naar mooie, ontroerende verhalen te kijken. Bij deze serie is dat zeker mogelijk. Hoofdrollen zijn onder andere weggelegd voor Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Chrissy Metz en Sterling K. Brown. Het is vooral fijn om Milo weer in een goede rol te zien. We misten hem wel een beetje na Gilmore Girls en Heroes.

This is Us is vanaf 4 april te zien bij Fox. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd geworden naar deze serie en gaan zeker kijken. Hier alvast een klein voorproefje:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.