Mijn nieuwe verslaving…

Je kent het wel je zit op YouTube en dan krijg je zo’n voorgesteld filmpje. Meestal is het echt prut en klik je het al heel snel weg, maar deze keer kwam ik echt op een fantastisch kanaal en nu ben ik een beetje verslaafd! Het is namelijk echt te leuk!

Wat is het dan? Dat vraag je je nu af hè. Well I’ll tell you… Het is Facts. (die punt hoort erachter). Het is eigenlijk een soort van de Ierse versie van Buzzfeed. Maar dan serieus veel leuker. Nu ben ik sowieso fan van Ieren. Leuke mensen, grappig, kunnen hun alcohol goed handelen en hebben een fantastisch accent. En nu heb je dat allemaal samen in 1 YouTube-kanaal! Wat wil je nog meer…

Je gaat ook serieus favorieten krijgen van de mensen die er aan mee doen. Ze wisselen namelijk steeds af met een groepje mensen. Het zijn dus niet steeds anderen, maar een soort vaste cast van 15 mensen die steeds wisselt en eigenlijk zijn ze allemaal leuk! Leather Jacket Man is bijvoorbeeld echt te grappig!

Nog niet overtuigd? Hier twee voorbeeldjes, daarna ben je gegarandeerd verkocht! Of ik ben gewoon raar en de enige in Nederland die dit echt heel erg leuk vind, kan ook. Nou goed voorbeeldjes dus:

Mijn tip gewoon blijven klikken op de aanbevolen video’s ze zijn bijna allemaal leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.