Fijne filmmeneer: Jared Padalecki

Het is weer tijd voor een nieuwe fijne filmmeneer! Iedere woensdag kiezen wij een acteur uit om te schitteren als fijne filmmeneer van de week. Met de vakanties de afgelopen tijd heb je hem even moeten missen, maar deze week hebben we weer een hele fijne uitgekozen! Deze week hebben wij ons oog laten vallen op Jared Padalecki.

jared 1

Naam: Jared Tristan Padalecki
Geboortedatum: 19 juli 1982
Burgerlijke staat: Getrouwd (met Ruby uit Supernatural, crazy I know!)

Van de week zag ik de trailer voor het nieuwe seizoen van Supernatural. Een van mijn ultieme guilty pleasures (daar binnenkort meer over). Een leuke, grappige, spannende serie met ook nog eens mooie mannen. Jensen Ackles is al eens fijne filmmeneer geweest. Nu is het tijd voor zijn on screenbroertje Jared Padalecki.

Jared is de laatste jaren vooral bekend van Supernatural waarin hij demoonjager Sam Winchester speelt. Daarvoor was Jared al lange tijd te zien in Gilmore Girls waarin hij Dean speelde. Aangezien ik ook trouw kijker was van die serie was het bij Supernatural wel omschakelen dat niet hij, maar Jensen Ackles Dean heette.

Mocht hij in Gilmore Girls nog een tikje suf over gekomen zijn is dat nu toch echt helemaal over. (Jess was toen stiekem toch stoerder en leuker…)

jared gilmore girls
Als supermarkt medewerker Dean in Gilmore Girls
jared sammy
Zelf met schram op zijn gezicht nog cute!
jared padalecki shirtless supernatural
Wij zijn ronduit sprakeloos…

Naast Gilmore Girls en Supernatural heeft Jared hier en daar nog wat andere rollen gespeeld. Zo was hij naast Chad Michael Murrey en Paris Hilton te zien in de uberslechte film House of Wax. Dat zijn serieus 110 minuten van je leven die je nooit meer terugkrijgt! Jared lijkt echt gemaakt voor TV-series en wij hebben er geen problemen mee!

Op naar de nieuwe afleveringen van Supernatural!

Nutteloos feitje: Houdt er van om pratical jokes uit te halen met zijn collega’s

Bron: afb.1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

8 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Jessica schreef:

    Haha, ook ik had na Gilmore Girls moeite met het feit dat Jared geen Dean meer was haha.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.