Fijne filmmeneer: Michael B. Jordan

Deze week was het Rocky-week op TV dus tijd om de nieuwste ster uit de serie uit te roepen tot fijne filmmeneer. Michael B. Jordan heeft het gebokst tot de fijne filmmeneer van de week!

michael b jordan

Naam: Michael Bakari Jordan
Geboortedatum: 9 februari 1987
Burgerlijke staat: Single

De laatste twee films waar Michael in speelde zijn Creed en Fantastic Four. De eerste heeft een Oscarnominatie en de tweede is genomineerd is voor een Raspberry. Dat kunnen niet veel mensen zeggen! In Creed speelt hij de zoon van de legendarische Apollo Creed en in Fantastic Four speelt hij Johnny Storm. Creed heb ik nog niet gezien en Fantastic Four wil ik niet zien. Ik vond de vorige films al geen moer aan en heb na het zien van de trailer ook geen zin om deze versie te kijken. Creed daarentegen lijkt me na het zien van de trailer wel echt de moeite waard!

Ik geef eerlijk toe dat ik hem eigenlijk nog niet zo goed kende, maar Michael maakte zijn acteerdebuut al in 1999 in de TV-serie The Sopranos. Daarna volgde rollen in The Wire, All My Children, Fryday Night Lights en Parenthood. Alle voorgaande series heb ik zelf nooit gevolgd. Vandaar dat hij nu pas op mijn radar kwam.

the wire
Als jonkie in The Wire
creed
Oke naast Sylvester Stallone zie je er natuurlijk al gauw goed uit…
creed 2
Dan ook nog maar eentje alleen 😉

Toch denk ik niet dat ik de enige ben die hem pas afgelopen jaar heeft ontdekt. Nu hij in eens grote filmrollen gaat spelen raakt hij echt bekend bij het grote publiek en daar hebben wij geen enkel probleem mee!

Ik heb zo’n gevoel dat we in de toekomst nog veel van hem gaan zien!

Nutteloos feitje: De naam Bakari betekend nobele belofte in het Swahili

 

Bron: afb 1, afb.2, afb. 3, afb. 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.