Fijne filmmeneer: Hugh Jackman

on

Het is weer tijd voor een nieuwe fijne filmmeneer! Iedere woensdag kiezen wij een acteur uit om te schitteren als fijne filmmeneer van de week. Deze week hebben we voor een iets oudere fijne filmmeneer gekozen, gewoon omdat we hem zo’n leuke acteur vinden en lelijk is hij zeker niet ;). Fijne filmmeneer van de week is… Hugh Jackman!

hugh jackman

Naam: Hugh Michael Jackman
Geboortedatum: 12 oktober 1968
Burgerlijke staat: Getrouwd

Deze week komt Pan in de bioscoop en dat kunnen we natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Die film staat namelijk hoog op ons verlanglijstje van films die we nog moeten zien! Deze week moesten dus wel onze fijne filmmeneer uit deze film halen. We twijfelde nog even over Garrett Hedlund, maar uiteindelijk zijn we toch voor de charmes van Hugh Jackman gevallen.

De Australische Hugh is al jaren een bekend gezicht in Hollywood, maar waarschijnlijk is hij toch het meest bekend als Wolverine in de X-menfilms. Toch heeft hij nog veel meer op zijn C.V. staan. Wat te denken van Australia samen met Nicole Kidman of The Prestige met Christian Bale. Hij is duidelijk van alle markten thuis want ook in Van Helsing (waarin hij een vampierenjager speelt) en het komische Kate en Leopold misstaat hij zeker niet!

Voor die lach smelt toch iedereen?!?
Voor die lach smelt toch iedereen?!?
Hugh-Jackman-Workout3
Hoe lang zou je daar voor in de sportschool moeten zitten???
hugh-jackman-wolverine
Als Wolverine in X-men

Een film die ook echt genoemd moet worden is Les Misérables. Dit is een van mijn favoriete Hugh Jackmanfilms. Je moet even door dat hele zingen heen, maar als je dat naast je neerlegt is het wel een mooie film.

Wat mindere films vind ik Real Steel en Chappie, maar misschien is dat gewoon mijn genre niet… Hoe dan ook ben ik erg gecharmeerd van Hugh, die in interviews ook altijd leuk en spontaan overkomt. Volgens mij is het een hele toffe peer en ik kan niet wachten om hem in Pan te zien (al ziet hij er dan wel iets minder charming uit).

Nutteloos feitje: Rookt niet en vindt het dan ook vreselijk om in films te moeten roken.

Bron: afb.1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.