Mijn ultieme guilty pleasure

Soms zijn er van die series en films die je heerlijk vindt om naar te kijken, maar eigenlijk schaam je je er een beetje voor. Je zal niet snel aan je vrienden toegeven dat je het kijkt, want het is niet bepaald cool. Dat zijn de welbekende guilty pleasures. Iedereen heeft ze en het wordt hoog tijd om er gewoon voor uit te komen. Vorige week las je meer over de guilty pleasure van Marieke. En dus moet ik ook met de spreekwoordelijke billen bloot. Mijn guilty pleasure: 

Downton Abbey

downton-abbey-season-6-01

De kamermeisjes, de butlers, de affaires en intriges, het prachtige Britse Engels en natuurlijk de locaties en de kleding. Ik moet toegeven, ik ben er stiekem best wel gek op! Downton Abbey is misschien meer iets voor een wat oudere doelgroep, maar I don’t even care.  Eenmaal in een seizoen ingezogen, kan ik er maar geen genoeg van krijgen.

Heerlijk kneuterig is het ook, moet ik zeggen. Wie vindt er liefde en bij wie zal hij/zij in de armen vallen? En mag dat eigenlijk wel als er zoveel mensen tegen je op kijken? Oh my!

Mijn favoriete personages? De lieve Anna en John Bates. Kunnen ze eindelijk rustig een gezinnetje stichten of blijft de politie hen achtervolgen? En *spoileralert*  mrs. Hughes en mr. Carson, wat een leuk stel zijn zij samen. En niet te vergeten de leuke mrs. Patmore en Daisy die samen de keuken bestieren.

Een paar weken terug is het laatste seizoen van deze serie begonnen. Heel erg jammer natuurlijk, maar ik ben benieuwd wat de makers van het laatste seizoen gaan maken. Een ding staat vast, ik ga het op de voet volgen!

Bron afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jessica schreef:

    Deze serie kijk ik ook erg graag 😀
    Ik ben vorig jaar aan de serie begonnen en was in no-time door de afleveringen heen 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.