Fijne filmmevrouw – Mila Kunis

on

Speciaal voor onze mannelijke lezers deze week in plaats van de wekelijkse fijne filmmeneer weer een keer een fijne filmmevrouw. De eerste fijne filmmevrouw was Charlize Theron en nu hebben we gekozen voor Mila Kunis!

mila kunis

Naam: Mila Markovka Kunis
Geboortedatum: 14 augustus 1983
Burgelijke staat: getrouwd met Ashton Kutcher

Mila Kunis werd natuurlijk bekend door de TV-serie That ’70’s Show. Een serie die ik zelf verschrikkelijk vond. Ik kan daar echt niet naar kijken! Maar gelukkig is dat niet het enige wat ze heeft gedaan. Wat ik een hele leuke film vind is Friends With Benefits en dat komt vooral door Mila. Maar waar ik echt van onder de indruk was, was Black Swan. In die film zag ik in eens een andere kant van haar. Het was meteen duidelijk dat ze meer in haar mars had dan alleen komedies.

Mila als ballerina in Black Swan
mila kunis bikini
Kennelijk is balletten goed voor je lichaam…
mila kunis jupiter
Als buitenaardse prinses Jupiter

Na Black Swan was ze in eens een van Hollywoods belangrijkste actrices. Zo was ze bijvoorbeeld te zien in Oz the Great and Powerful en Jupiter Ascending. Die laatste vond ik persoonlijk minder leuk.

Pas zag ik een interview met Mila en ik vind haar super sympathiek overkomen. Ik vind haar echt een van de leukere actrices van de laatste tijd. Ik hoop in de toekomst zeker meer van haar te zien. Hopelijk ook weer in een wat serieuzere rol zoals in Black Swan.

Nutteloos feitje: Spreekt vloeiend Russisch en haar ene oog is bruin en haar andere groen

Bronnen: afb. 1, afb. 2, afb. 3, afb. 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.